Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Kauniaisten kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettajan vakituinen toimi, vakanssi 367014, suomenkielisessä varhaiskasvatuksessa Metsämajan päiväkodissa. Työtehtävän aloituspaikkana on Metsämajan päiväkoti.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat pedagogiikan toteutumisesta yhdessä tiimin muiden ammattilaisten kanssa ja voit toteuttaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa. Havainnointi, dokumentointi, toiminnan jatkuva arviointi ja kehittäminen kuuluvat työhön kiinteästi.

Kauniaisten kaupungin varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat päiväkodin toimintaa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn lasten parissa, kannustavan palkkauksen, mahdollisuutta palvelussuhdeasuntoon sekä ePassi-etuuden liikunta ja kulttuuripalveluihin.

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Työsuhde alkaa 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan.


Toimen kelpoisuusehtona on Varhaiskasvatuslain 540§/ 2018.
Rikosrekisteriote vaaditaan.


Toivomme hakijan omaavan innostavan ja pedagogisesti taitavan työotteen, hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot, eduksi luetaan alan työkokemus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pirjo Ehonsalo
pirjo.ehonsalo(at)kauniainen.fi
Esiopetus- ja varhaiskasvatusyksikön johtaja,
puh. 050-3752448

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Kauniainen on yhteisöllisyyttä ja yhteistyötä arvostava kaupunki, jossa kuntalainen on keskiössä. Kaupungin työpaikat ovat savuttomia työpaikkoja. Metsämajan päiväkoti on kolmen ryhmän päiväkoti, lähellä Kauniaisten keskustaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Esiopetusryhmä "Mestaritontut" toimivat erillisessä Oasenin rakennuksen tiloissa, lähellä päiväkotia.

Tervetuloa työskentelemään Kauniaisten kaupungin palvelukseen!


Osoite: Asematie 24, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat