Skip to main content
test

Tervetuloa Varhaiskasvatuksen opettajaksi Janakkalaan!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa 1.8.2022 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Varhaiskasvatuksen opettaja työskentelee Janakkalan kunnan varhaiskasvatuksessa Turengin varhaiskasvatusalue 1, aloitussijoituspaikkana Haltian vuoropäiväkoti.

Etsimme joukkoomme positiivista, vasun hengessä työtään kehittävää ammattilaista. Arvostamme joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Odotamme sinulta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja monipuolista osaamista. Toivomme myös kiinnostusta varhaiskasvatuksen vuorohoitoon ja valmiutta mahdolliseen vuorotyöhön. Varhaiskasvatuksen opettajan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen esiopetuspätevyys on eduksi, mutta ei välttämätön.

Tehtävässä sovelletaan OVTES/KVTES:iä. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäväkohtainen palkka on 2545,16-2663,98 €/kk. Muut mahdolliset palkanlisät määräytyvät OVTES/KVTES:in mukaan. Työaika on 38,25 h/vko. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Haussa huomioidaan myös keväällä 2022 valmistuvat hakijat.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26§ ja 75§ siirtymäsäädösten mukaisesti, vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet opinnot sen laajuisina kuin valtioneuvoston asetuksella tarkemmin säädetään tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, jospa sinusta tulee osa meitä!

Tutustu meihin lisää: www.janakkala.fi

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Jenni Laakkonen puh: (03) 680 1262 tai sähköpostitse jenni.laakkonen@janakkala.fi.
Hakemukset pyydämme toimittamaan 23.5.2022 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus, Haltian vuoropäiväkoti

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Haltiantie 8, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat