Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Lopen kunta

Haemme Lopen kuntaan varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen. Kelpoisuudet täyttävälle tehtävään valitulle henkilölle maksetaan rekrytointilisää 200,00 euroa/ kuukausi kuuden (6) kuukauden ajan.

Jos sinulle on tärkeää lapsen aito kohtaaminen ja todellinen läsnäolo, hae meille varhaiskasvatuksen opettajaksi! Läsnäolopedagogiikan lisäksi Lopen varhaiskasvatuksessa hyödynnetään vahvasti luontoa oppimisympäristönä sekä panostetaan varhaiskasvatuksen pedagogiikan arviointiin ja kehittämiseen.

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen. Tarjoamme hyvän, positiivisen sekä kehitysmyönteisen työyhteisön ja - ilmapiirin.

Varhaiskasvatuksen opettaja työskentelee ensisijaisesti Kirkonkylän alueen päiväkodeissa. Varhaiskasvatuksen opettajan työaikamuoto on yleistyöaika (38,25 t/ viikko).

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain § 26 mukaisesti siirtymäsäännökset huomioiden. Palkkaus sekä työehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäväkohtainen palkka Lopen kunnassa on 5-vuotiaiden ja nuorempien lasten ryhmässä työskennellessä 2 670,21€ / kk ja esiopetusryhmässä työskennellessä 2 722,56€ / kk. Lisäksi kyseiseen rekrytointiin liittyen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuuden täyttävälle valitulle henkilölle maksetaan rekrytointilisää 200,00 euroa / kuukausi kuuden (6) kuukauden ajan.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 31.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Susanna Grönberg p. 040 330 6083, sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi.

Lisätietoja

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Varhaiskasvatus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, vajaan 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on n. 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.


Osoite: -, 12700 Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat