Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Lopen kunta

Haemme Lopen kuntaan varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2022 - 2.6.2023. Huomioimme myös kelpoisuuden antavien opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Jos sinulle on tärkeää lapsen aito kohtaaminen ja todellinen läsnäolo, hae meille varhaiskasvatuksen opettajaksi!

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen. Tarjoamme hyvän, positiivisen sekä kehitysmyönteisen työyhteisön ja - ilmapiirin.

Valittu varhaiskasvatuksen opettaja työskentelee Launosten alueen päiväkoti Sirkuksessa. Varhaiskasvatuksen opettajan työaikamuoto on yleistyöaika (38,25 t/ viikko).

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain § 26 mukaisesti siirtymäsäännökset huomioiden. Palkkaus sekä työehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäväkohtainen palkka Lopen kunnassa on 5-vuotiaiden ja nuorempien lasten ryhmässä työskennellessä 2 670,21 euroa / kuukausi ja esiopetusryhmässä työskennellessä 2 722,56 euroa / kuukausi.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudetaan viiden (5) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 31.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Kaisa Kilpinen p. 040 572 6380 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi.

Lisätietoja

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Varhaiskasvatus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, vajaan 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on n. 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.


Osoite: -, 12540 Launonen
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat