Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin varhaiskasvatuksen vastuualueella on haettavana varhaiskasvatuksenopettajan sijaisuus 6.6.2022 - 5.2.2023. Tehtävän nykyinen sijoituspaikka on Hovinpuiston päiväkoti. Työ on päivätyötä.

Oletko sinä etsimämme henkilö, jolla on rohkeutta heittäytyä, kokeilla uutta sekä kehittää työtään? Meillä tulet työskentelemään osaavassa, innovatiivisessa ja ammatillista kehittymistä tukevassa työyhteisössä.

Kotkan varhaiskasvatuksessa on esiopetus mukaan luettuna noin 1800 lasta. Varhaiskasvatuksessa kannustamme hyvän huomaavaan pedagogiikkaan sekä lapsia liikkuvaan elämäntapaan. Toimintamme perustana on pienryhmäpedagogiikka ja otamme lapset mukaan heidän oman arkensa suunnitteluun. Haemme joukkoomme ammattilaisia, joiden työssä näkyvät sitoutuneisuus, sensitiivinen vuorovaikutus, arvostava kasvatusyhteistyö sekä myönteinen ajattelu.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset ovat varhaiskasvatuslain (540/2018, 26 §) tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaan. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Palkkaus on OVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka 2533,86 €/kk. Työsuhteessa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma - pe klo 7 - 14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205,48101 KOTKA.

Haastattelut voidaan käynnistää hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päiväkodin johtaja Tiina Paulamäki p. 040 670 3560, tiina.paulamaki@kotka.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kartanonkatu 5, 48600 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat