Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Iin kunta

Tervetuloa meille töihin!

Iin kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana kiertävän varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus 1.8.2022-31.5.2023. Tehtävä sijoittuu Haminan ja Alarannan päiväkotiin sekä tarvittaessa muihin Iin kunnan varhaiskasvatuksen yksiköihin. Tämän vuoksi tehtävässä on välttämätöntä oman auton käyttö.

Haemme innostunutta, joustavaa ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua varhaiskasvatuksen opettajaa. Arvostamme hyvää varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman hallintaa, pienryhmätoiminnan tuntemusta, positiivista ja kehittävää työotetta sekä hyviä tiimi- ja työyhteisötaitoja. Joustavuus työvuorojen suhteen katsotaan eduksi.

Vahvuuksiamme on luonnonläheisyys ja liikkumiseen innostava toimintakulttuuri. Iin varhaiskasvatuksen painopistealueet ovat hyvinvointitaidot, osallisuus ja positiivinen pedagogiikka.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 tai 27 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Kasvatustieteen kandidaatin tutkintoon edellytetään sisältyvän varhaiskasvatuksen tehtävään ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoon varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot.

Valitun on esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).
Tehtäväkohtainen palkka on 2616,32/kk ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Käytössämme on myös kattava TVA-järjestelmä.
Tehtävässä käytetään neljän (4) kuukauden koeaikaa.
Otamme huomioon myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.
Haastattelut järjestetään viikolla 23.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja annetaan 17.5.22 klo 13-15.
Haminan päiväkodin johtaja
Tanja Rajala
p. 0401829592
tanja.rajala@ii.fi

Lisätietoja

Iin kunta, Opetus- ja varhaiskasvatuspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut

Ii on kasvava, elinvoimainen, luovasti uudistuva kunta - Iissä on ideaa!

Iin kunta on savuton kunta.


Osoite: Jokisuuntie 2, 91100 Ii
Iin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat