Skip to main content
test

Salon kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee varhaiskasvatuksen opettajaa

Ensisijainen sijoituskohde on Kalliorinteen päiväkoti.

Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa varhaiskasvatuksen pedagogisesta suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä oman lapsiryhmänsä osalta ja johtaa tiiminsä pedagogista työtä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018 § 26) mukainen tai varhaiskasvatuslain siirtymäsäännöksen (75 §) mukainen kelpoisuus.
Tehtävässä tarvitaan laaja-alaista pedagogista varhaiskasvatuksen osaamista ja eduksi katsotaan esiopetuspätevyys.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2598,07 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulle maksetaan työkokemukseen perustuvaa lisää sekä työehtosopimuksen mukaisesti 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää.

Työ alkaa 4.7.2022.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen työsopimuksen tekemistä sekä terveydentilatodistuksen 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.
Koeaika on 6 kuukautta, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / VO/ Kalliorinne. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.
Haku tehtävään päättyy 27.6.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodin johtaja Asko Hulkkonen, 044 7787891.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi

Lisätietoja

Kalliorinteen päiväkoti

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Kaapinrinne 5, 25570 Teijo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat