Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Tyrnävän kunta

Haluaisitko työskennellä rauhallisessa maaseutuympäristössä, jossa luonto on lähellä?

Tyrnävän kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä ajalle 20.8.2022 - 30.6.2023 tai sopimuksen mukaan.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa suunnittelemaan ja toteuttamaan lasten pedagogista toimintaa yhdessä työtiimin kanssa. Toiminnassa meille on tärkeää pienryhmätoiminnan toteuttaminen ja positiivisen pedagogiikan edistäminen omassa tiimissä sekä osana koko työyhteisöä. Arvostamme ammatillista, pedagogista ja lapsilähtöistä työotetta, myönteistä ja vastuullista asennetta, aloitteellisuutta ja joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä johtaa omaa tiimiä.

Tyrnävän kunnan varhaiskasvatuksessa tarjoamme varhaiskasvatuksen opettajillemme joustavan sak-työajan ja kehittämismyönteisen työympäristön. Opettajien yhteisissä peda-palavereissa suunnittelemme, arvioimme ja kehitämme koko työyhteisön pedagogiikkaa. Järjestämme henkilöstöllemme säännöllisesti täydennyskoulutuksia ja toimintavuoden aikana pidämme 2-3 työyhteisön omaa suunnittelu-, arviointi- ja kehittämispäivää.

Tyrnävän kunnassa panostetaan työhyvinvoinnin tukemiseen ja työntekijöillemme on tarjolla mm kuntosalietu, henkilöstön liikuntavuorot, työhyvinvointiraha sekä Epassin liikunta- ja kulttuurietu. Työyhteisön virkistyspäivää vietämme vuosittain. Työllesi saat tukea omilta työkavereiltasi, varhaiskasvatuksen erityisopettajilta ja esihenkilöltäsi.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskeiljat. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee esittää mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Hakemus toimitetaan 26.6.2022 klo 16 mennessä Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riitta Kangasniemi 050 3686014
Laura Väätäinen 050 3043530

Lisätietoja

Tyrnävän kunta

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!


Osoite: Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä

Sinulle suositellut työpaikat