Skip to main content
test

Kuopion kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella, varhaiskasvatuspalveluissa Tuohikontin päiväkodissa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen tehtävä. Tehtävä on ajalle 1.8. 2022-31.7.2023.

Tehtävänkuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät.

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kelpoisuusehdot: Varhaiskasvatuslain 240/2018 26 §:n mukainen vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat. Tehtävää täytettäessä huomioidaan myös varhaiskasvatuksen opettajaksi valmistuvat hakijat.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Työaika: 38,25 t/vko

Palkka: 2 524,77 €/kk (tva1)

Tehtävä täytössä voidaan noudattaa koeaikaa (max. 6kk) .

Tehtävää valitun on toimitettava 30 päivän kulueessa päätöksen tiedoksisaannista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote (ei saa olla 6 kuukautta vanhempi).

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi/paivahoito
https://kuopiohighlights.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Marja-Leena Kasurinen 17.6 saakka ja 11.-24.7 2022 puh. 044 718 3569

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Varhaiskasvatuspalvelut, Tuohikontin päiväkoti

Kuopio on lähes 121 000 asukkaan yliopistokaupunki, jossa on tasokkaat hyvinvointi-, koulutus- ja kulttuuripalvelut ja harrastusmahdollisuudet. Kuopiossa voi helposti toteuttaa unelmansa järvenranta-asumisesta lähellä palveluja.

Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka Kuopion kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat