Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Lieksan kaupunki

Etsimme joukkoomme motivoitunutta varhaiskasvatuksen ammattilaista, jolla on hyvät tiimiyhteistyötaidot.

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä sijoittuu Partalanmäen päiväkotiin. Päiväkoti sijaitsee noin kilometrin päässä Lieksan keskustasta ja sen lähiympäristössä on leikkipuistoja, puistoalueita ja jokiranta. Jäähalli, urheilukenttä, uimahalli, kirjasto ja liikuntahalli Liehu sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön, kaupungin henkilöstöedut ja kattavat työterveyspalvelut.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto. Tehtävää täytettäessä huomioidaan myös tutkintoonsa valmistumassa olevat hakijat.

Tehtävään valitun on toimitettava työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (14.6.2002/504).

Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat:
Va. varhaiskasvatusjohtaja, Eija Heikkinen, p. 040 1044 144, eija.heikkinen@lieksa.fi
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 4.7.2022 klo 15.00 mennessä.
Kirjalliset hakemukset voi toimittaa 4.7.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Lieksan kaupunki, kirjaamo, PL 41, 81701 Lieksa.

Lisätietoja

Lieksan kaupunki, Hyvinvointi, Varhaiskasvatus

Lieksa on noin 10 500 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 390 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa – Missä korpi, siellä kulta


Osoite: Jokikatu 1, 81700 Lieksa
Lieksan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat