Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaupungin varhaiskasvatuksessa ilmoitetaan haettavaksi 2 määräaikaista Varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuutta:

Toimipaikka Kellarpellon päiväkoti, Kellartie 63 b, 57710 Savonlinna

- ajalle 1.8.2022 - 31.7.2023
- varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetussuunnitelmien mukaiset sisältöalueet
- alle 3v ryhmä ja 2v Eo ryhmä

Odotamme sinulta kehittymishalukkuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Pidämme tärkeänä kykyä tehdä yhdessä tiimityötä ja että, arvostat yhteistyötä varhaiskasvatushenkilöstön ja kumppanuus verkostojen kanssa. Kerro hakemuksen yhteydessä toiveesi ja odotukset työn osalta.

Toivomme sinulta sähköisten sovellusten tuntemista/kykyä oppia. Uudet lukutaidot, varhaiskasvatussuunnitelman ja Karvin arviointikulttuurin hyödyntämistä kasvatustyössä. -Positiivisesti ryhmässä oppiva varhaiskasvatus-. Eduksi luetaan työkokemus, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden sen hankkimiseksi hyvässä työyhteisössä. Toivomme sinulta halukkuutta toimia vk toiminnan ja -työn kehittäjänä toteuttaen joustavia opetusjärjestelyjä eri sisältöaluein.

Kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (540/2018) 6.luvun mukaisesti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan, hinnoittelukohta 05VKA044 00241997 tehtäväkohtainen palkka on 2.634,27 e/kk.

Tehtävissä noudatetaan (1) kuukauden koeaikaa.

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja antaa:
päiväkodinjohtaja Markku Hämäläinen, puh 044 417 4377

Hakemukset ja cv 27.7.2022 klo 12:00 mennessä kesälomien johdosta Kuntarekryn kautta.

Haastattelussa pyydetään esittämään kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset opinto- ja työtodistukset, sekä em. rekisteriote.

Lisätietoja:
Kellarpellon päiväkoti
pkj Markku Hämäläinen 044 4174377.
etunimi.sukunimi(at)savonlinna.fi.

Savonlinnassa 20.6.2022
SIVISTYSVIRASTO

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päiväkodinjohtaja Markku Hämäläinen, puh 044 417 4377

Lisätietoja

Savonlinnan kaupunki, Sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Savonlinnan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat