Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Pöytyän kunta

Pöytyällä on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan vakinainen tehtävä alkaen 1.8.2022. Sijoituspaikkana Metsälauhan varhaiskasvatusyksikkö (Riihikoski).

Pöytyän varhaiskasvatuksen arvot perustuvat yhteistyöhön, vastuullisuuteen sekä lapsi- ja perhelähtöisyyteen.
Varhaiskasvatuksen opettaja on vastuussa oman lapsiryhmänsä toiminnasta, vastaa pedagogiikan suunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa. Sitoutuu myös kehittämään koko varhaiskasvatusyksikön toimintaa yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. Arvostamme sensitiivistä ja lapsilähtöistä otetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tvt-taitoja.

Metsälauhan varhaiskasvatusyksikössä pääset työskentelemään ammattitaitoisten ihmisten kanssa, jotka kohtaavat lapset sensitiivisesti ja tekevät työtä positiivisella otteella.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuslain 540/2018 26 §:n mukainen pätevyys. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa, huomioidaan myös kelpoisuusehdoiltaan epäpätevät hakijat.

Rekrytointi korvauksena maksetaan kelpoisuusehdot täyttävälle työntekijälle/kertakorvauksena 50% tehtäväkohtaisesta palkasta kun työsuhde on kestänyt 1 vuoden. Tehtäväkohtainen palkka on 2567,94 €.

Tehtävään valittavan on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekry.fi palvelun kautta

Lisätietoja

http://www.poytya.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

mia.mansikka@poytya.fi

Lisätietoja

Pöytyän kunta

Pöytyä on yli 8500 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.

Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.


Osoite: Kehityksentie 6, 21800 Kyrö
Pöytyän kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat