Skip to main content
test

Haemme Pietarsaaren kaupungin varhaiskasvatukseen suomenkielisen varhaiskasvatuksen opettajan määräaikaiseen työsuhteeseen 01.09.2022-2.6.2023 ajalle.

Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa varhaiskasvatuksen pedagogisesta toiminnasta ja yhteistyöstä vanhempien kanssa, sekä toimii lapsen ja yksikön edustajana moniammatillisissa kokoonpanoissa.

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteuttaa ja kehittää laadukasta varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen.

Varhaiskasvatuksen opettajan työaikamuoto on yleistyöaika (38 h 15 min/viikko).

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan, mutta jos olet aikaisemmin työskennellyt alalla tai opiskelet alaa voit hakea paikkaa. Palkkaus määräytyy OVTESin kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä negatiivinen huumetestitulos. Tehtävässä noudetaan viiden (5) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja

http://www.pietarsaari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Matilda Engström, Varhaiskasvatusjohtaja
matilda.engstrom@pietarsaari.fi
0447851426 (Kysymykset vain sähköpostitse 1.8.22 saakka)

Lisätietoja

Pietarsaaren sivistystoimi, Varhaiskasvatusjaosto

Pietarsaaren varhaiskasvatuksen piirissä on 9 päiväkotia, yksi perhepäivähoitaja sekä esiopetuksen täydentävä varhaiskasvatus, joka toteutetaan esiopetuksen yhteydessä. Kaupunki on kaksikielinen, ja tarjoamme haastavaa ja vastuullista työtä inspiroivassa ympäristössä. Jokainen työntekijä voi omalla panoksellaan vaikuttaa työympäristöön ja kehittää sitä. Haluamme yhdessä kehittää Pietarsaarta Lasten kaupungiksi.


Osoite: PL 41, 68601 Pietarsaari

Sinulle suositellut työpaikat