Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Kangasalan kaupunki

Suoraman esiopetuksessa on haettavana 12.8.22 klo 15 mennessä varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus.

Varhaiskasvatuksen opettaja valitaan työsuhteeseen heti kun sopiva henkilö löytyy ja määräaikainen työsuhde päättyy 030623.

Kelpoisuusehdot ovat Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (LTO), sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) tai aikaisempi vastaava opistoasteinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005). Valitulta edellytetään esiopetusoikeutta.

Lisäksi edellytämme Suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Sijaisuuteen valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ja tutkintotodistus. Palvelussuhteen alussa käytetään koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi
https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kati Moisander p. 0505975718 tai kati.moisander@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 32000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

Suoraman esiopetus tarjoaa sinulle mukavan ja energisen työyhteisön, Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja olemme avoimia uusille ideoille. Arvostamme lasten ja huoltajien osallisuutta. Olemme jo useamman vuoden ajan toteuttaneet joustavaa esi- ja alkuopetusta yhteityössä Suoraman koulun kanssa.


Osoite: Kyötikkäläntie 10, 36220 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat