Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Säkylän kunta

Haemme Säkylän kunnan varhaiskasvatukseen varhaiskasvatuksen opettajaa/varhaiskasvatuksen sosionomia vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen Keskustan päiväkotiin, Mustikat-ryhmään.

Etsimme joukkoomme innostunutta ja motivoitunutta varhaiskasvatuksen opettajaa/sosionomia. Arvostamme lapsilähtöistä työotetta ja sitoutumista pedagogiikan kehittämiseen. Arvoperustamme on ilo, rohkaiseminen, turvallisuus ja välittäminen.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn ja osaavat työkaverit. Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Meillä huolehditaan siitä, että viikoittaiset tiimipalaverit ja SAK-ajat toteutuvat. Päiväkotien ympärillä oleva luonto tarjoaa hienot puitteet monimuotoiselle toiminnalle kaikkina vuodenaikoina. Kaikki työyhteisömme ovat kehitysmyönteisiä, kannustamme myös henkilöstöä työn sekä toimintatapojen aktiiviseen ja innovatiiviseen kehittämiseen. Tavoitteenamme on hyvinvoiva, osaava ja moniammatillinen henkilöstö. Säkylässä panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin (mm. ePassi, työterveyshuolto).

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat yhteistyössä tiimisi kanssa toiminnan pedagogisesta suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista.

Pätevyysvaatimuksena on Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto (laki 272/2005, asetus 608/2005).

Palkkaus OVTES/KVTES:n mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa pe 19.8. klo 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta, työavain 458352.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikosrekisterilain mukainen rekisteriote. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.sakyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Annukka Anttila puh. 0400 330 186, annukka.anttila@sakyla.fi
Katso myös: www.virtuaalikirja.fi/sakyla

Lisätietoja

Säkylän kunta

Säkylä on n. 7.000 asukkaan kunta Lounais-Suomessa, Satakunnassa. Vahvuuksiamme ovat Suomen suurin kehittyvä varuskunta, erikoistunut elintarviketuotanto, arvokas luonnonympäristö ja aito yrittäjyys. Säkylän kunta tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön ja uudistusmyönteisen ilmapiirin.


Osoite: Tuulimyllyntie 18, 27800 Säkylä

Sinulle suositellut työpaikat