Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Tyrnävän kunta

Haluaisitko työskennellä rauhallisessa maaseutuympäristössä, jossa luonto on lähellä?

Tyrnävän kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan vakinainen toimi 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajia suunnittelemaan ja toteuttamaan lasten pedagogista toimintaa yhdessä työtiimin kanssa. Toiminnassa meille on tärkeää pienryhmätoiminnan toteuttaminen ja positiivisen pedagogiikan edistäminen omassa tiimissä sekä osana koko työyhteisöä. Arvostamme ammatillista, pedagogista ja lapsilähtöistä työotetta, myönteistä ja vastuullista asennetta, aloitteellisuutta ja joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä johtaa omaa tiimiä. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäväkohtainen palkka on noin 2620€/kk.

Tyrnävän kunnan varhaiskasvatuksessa tarjoamme varhaiskasvatuksen opettajillemme joustavan sak-työajan ja kehittämismyönteisen työympäristön. Opettajien yhteisissä pedapalavereissa suunnittelemme, arvioimme ja kehitämme koko työyhteisön pedagogiikkaa. Järjestämme henkilöstöllemme säännöllisesti täydennyskoulutuksia, ja toimintavuoden aikana pidämme 2-3 työyhteisön omaa suunnittelu-, arviointi- ja kehittämispäivää.

Tyrnävän kunnassa panostetaan työhyvinvoinnin tukemiseen, ja meillä on käytössä työntekijöillemme mm. kuntosalietu ja henkilöstön liikuntavuorot, työhyvinvointiraha, sekä Epassin liikunta- ja kulttuurietu. Työyhteisön virkistyspäivää vietämme vuosittain. Työllesi saat tukea omilta työkavereiltasi, varhaiskasvatuksen erityisopettajalta ja esihenkilöltäsi.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee esittää mahdollisessa haastattelutilanteessa, tai viimeistään ennen toimen vastaanottamista.

Hakemus toimitetaan 21.8.2022 klo 16:00 mennessä Kuntarekryn kautta. Haastattelut pidetään viikolla 34.

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päiväkodinjohtaja Heli Liedes p. 0444971052

Lisätietoja

Tyrnävän kunta

Tyrnävä tarjoaa mukavampaa arkea lähellä kaupunkia. Olemme rohkea ja kasvava noin 7 000 asukkaan viihtyisä kotikunta nopeiden yhteyksien päässä kaikkialta Oulun kaupunkiseudulta. Laadukkaat lähipalvelut ja tila elää tekevät meistä eläväisen ja dynaamisen perheiden kunnan. Ikärakenteemme onkin ainutlaatuisen nuori.


Osoite: Kunnankuja 4, 91800 Tyrnävä

Sinulle suositellut työpaikat