Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Sallan kunta

Sallan kunta on 3400 asukkaan aktiivinen ja kehittyvä kunta, jonka tavoitteena on tuottaa parasta oppimista ja ihmisenä kasvua varhaiskasvatuksesta aina korkeakouluun saakka.

Haemme vakituiseen toimeen

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA,

työn aloitus sopimuksen mukaan.

Sallan varhaiskasvatuksen lähtökohtana ja tavoitteena on hyvinvoiva sallalainen lapsi, joka tuntee olonsa kotoisaksi omana itsenään, kunnioittaa toista ihmistä, luontoa ja eläintä, ja joka haluaa oppia lisää. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa ryhmän pedagogisen toiminnan suunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä. Sallan kunnassa on käytössä 'Meijän pedagogiikka'-suunnitelma, jota rakennetaan henkilöstön, huoltajien ja lasten yhteistyönä.

Sovitko joukkoomme?

Meille on tärkeää löytää joukkoomme samat arvot allekirjoittavia tekijöitä. Kaikessa toiminnassa huomioidaan ekologisesti, sosiaalisesti, kulttuurisesti ja taloudellisesti kestävän elämäntavan välttämättömyys: painotamme arjen valinnoissamme vastuullista suhtautumista luontoon ja ympäristöön. Parhaat tulokset syntyvät yhdessä töitä tekemällä, joten toimintaamme ohjaa avoin, arvostava ja tasavertainen kohtaaminen.

Salla tarjoaa lapsille rikkaan ja monipuolisen oppimisympäristön sekä mahdollisuuksia elämykselliselle toiminnalle ja oppimiselle lähellä luontoa. Luonto tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia leikkiin ja tutkimiseen.

Tiesitkö muuten, että meillä täällä Sallassa - in the middle of nowhere on maailman puhtain ilma. Täällä pääset nauttimaan kesällä juuri avatun kansallispuiston upeasta luonnosta! Meillä Sallassa on upeat mahdollisuudet kokea lapin erämaa moninaisten aktiviteettien kanssa. Kelkka- ja huskysafareilla, kävellen, vaeltaen, soudellen, pyöräillen, lumikenkäillen tai ehkäpä hiihtäen koet erämaan kairat henkeäsalpaavasti. Erämaamaisemat jatkuvat silmin kantamattomiin kauas Venäjän rajan yli. Liikuntakeskuksesta löytyy mahdollisuudet esimerkiksi sulkapalloon, tennikseen, koripalloon, lentopalloon, spinningiin, nyrkkeilyyn jne. Salla on vuoden 2021 hiihtokeskus ja sille on myönnetty Luonnonsuojeluliiton Ekokompassi-sertifikaatti. Hiihtokeskuksesta löytyy huippukuntoisia rinteitä niin pikku kypäräpäille, nautiskelijoille kuin parkkitykeille ja takamaastojen puuterihaukoillekin. Maastohiihtoon Sallasta löytyy latuja peräti 160 kilometrin verran, niistä 43 km on valaistuja. Meillä on myös yllin kyllin rauhaa ja tilaa niitä kaipaaville. Valosaastekaan ei muuten piilota taivaalla loistavia huikeita revontulinäytöksiä.

Kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75§) mukainen kelpoisuus. Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja lääkärintodistus terveydentilasta. Lisäksi odotamme tehtävään valituilta sujuvaa suomen kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio G mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset pyydetään jättämään ohessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.salla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspalveluiden johtaja Josefiina Marola puh. 040 759 0171
sähköposti: etunimi.sukunimi@salla.fi

Lisätietoja

Sivistyspalvelut

Sallan sivistyspalvelut

Olemme nostaneet sivistyspalvelumme keskeiseksi osaksi kunnan elinvoimaa ja tulevaisuuden rakentamista osaamiseen ja koulutukseen perustuen.

Sivistyspalveluidemme toimintakulttuurin perustana on oppiva yhteisö, jossa aikuiset ja lapset oppivat toisiltaan. Toiminta perustuu tasa-arvoisuuteen, kaikkien osallisuuteen, yhteistyöhön ja toisten huomioimiseen. Osallistavassa toimintakulttuurissa kiinnitetään huomiota vuorovaikutukseen sekä yhteistyöhön. Ydinajatuksena on ”neljän koon periaate”: kohtaa, kuuntele, keskustele ja kannusta, joka on yhteinen koko Sallan kunnan sivistyspalveluissa. Erityisen ylpeitä olemme opiskeluhuollon ja oppimisen tuen palveluistamme, jota toteuttavat henkilöstön kanssa yhdessä sivistyspalveluiden psykologi, kuraattori, terveydenhoitaja, erityisopettajat ja koulunkäynninohjaajat.

Olemme aktiivisesti sitoutuneet 2032 ilmastohankkeeseen ja haluamme yhdistää ihmiset taisteluun ilmastonmuutosta vastaan.


Osoite: Postipolku 3, 98900 Salla

Sinulle suositellut työpaikat