Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Heinolan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa Heinolan kaupungin Hyvinvointi -toimialan Sinilähteen päiväkotiin.

Heinolan kaupungin hyvinvointitoimialalla työskentelee tällä hetkellä lähes 425 alan ammattilaista. Hyvinvointitoimialaan kuuluvat hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sekä oppilas- ja opiskeluhuolto , opetus- ja koulutuspalvelut, varhaiskasvatuspalvelut ja virikkeellinen elämä -palvelualue (kirjasto-, nuoriso-, liikunta ja museopalvelut).

Arvostamme työkokemusta lapsiryhmätyöskentelystä, erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä, joustavuutta, sopeutumiskykyä äkillisiin tilannemuutoksiin, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuksen henkilöstö- ja kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 540/2018 mukainen pätevyys. Palkka 2561,50€/kk.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu 30.9.2022 saakka. Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. päiväkodin johtaja
Mariia Makkonen
044 7975711
mariia.makkonen@heinola.fi

Lisätietoja

Sinilähteen päiväkoti

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1268 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Aholantie 8, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat