Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana määräaikainen varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus ajalle 3.10.2022-31.12.2022.

Toimipiste on Savenvalajan vuoropäiväkodin Simpukat-ryhmä (1-5v.)

Varhaiskasvatuksenopettajan työ tässä ryhmässä on päivätyötä (ma-pe). Tarvittaessa mahdollisuus tehdä myös vuorotyötä.

Savenvalajan päiväkoti tarjoaa keravalaisille lapsiperheille ympärivuorokautista opetusta, kasvatusta ja hoitoa lämminhenkisessä ympäristössä huomioiden perheiden erilaiset hoidon tarpeet. Toiminta perustuu tiiviiseen yhteistyöhön huoltajien kanssa.

Keravalla tarjoamme sinulle varhaiskasvatuksen toimintaympäristön, jossa kaikki on lähellä: luonto, päivittäisenä oppimisympäristönä sekä kaupungin monipuoliset mahdollisuudet liikunta- ja kulttuurikasvatukseen. Tarjoamme myös kasvatuksen ja opetuksen yhteisön, joka toimii pedagogiikan edelläkävijänä. Kaikki keravalaiset päiväkodit ovat muuttaneet pedagogista toimintakulttuuria syväoppimisen menetelmillä.

Näin onnistut tehtävässä:
Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä sensitiivistä työotetta ja innokasta tekemisen meininkiä positiivisella työotteella. Etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut, jolla on työelämän perussäännöt hallussa.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 1 kk koeaikaa.


Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Marika Murtomäki 040-3183592
(etunimi.sukunimi@kerava.fi)

Lisätietoja

Kasvatuksen ja opetuksen toimiala

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Savenvalajankatu 1, 04200 Kerava
Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Keravan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat