Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Kangasalan kaupunki

Omenatarhan päiväkodissa on haettavana 5.10.2022 klo 15 mennessä varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus.

Varhaiskasvatuksen opettaja valitaan työsuhteeseen 10 .10.2022 alkaen ja määräaikainen työsuhde päättyy 31.12.2022. Sijaisuudella mahdollinen jatko 31.5.2023 saakka.

Omenatarhan päiväkoti on 7 -ryhmäinen päiväkoti hyvien liikenneyhteyksien varrella aivan Kangasalan keskustan läheisyydessä. Yksikössä työskentelee erittäin ammatillinen ja motivitunut henkilökunta, johon kaipaamme nyt vielä hiukan lisävoimaa. Kenties juuri sinä olet se henkilö, jonka tarvitsemme pitämään pyörät edelleenkin sujuvasti pyörimässä. Tule kokeilemaan, saatat hyvinkin haluta jäädä pidemmäksikin ajaksi.

Kelpoisuusehdot ovat Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (LTO), sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) tai aikaisempi vastaava opistoasteinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme Suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Sijaisuuteen valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ja tutkintotodistus. Palvelussuhteen alussa käytetään koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi
https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksikön johtaja
Hannu Päivinen
Omenatarhan päiväkoti
+358503948456
hannu.paivinen@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus, Omenatarhan päiväkoti

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 32000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.


Osoite: Riihikuja 1, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat