Skip to main content
test

Haemme Lappeenrannan kaupungin Pontuksen päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 12.10.2022 - 2.6.2023. Tehtävä on 2-4 -vuotiaiden ryhmässä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta varhaiskasvatuksen opettajan työstä. Pidämme tärkeänä lasten osallisuutta tukevaa, yhteisöllistä ja kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Henkilöstölle on tarjolla runsaasti maksutonta täydennyskoulutusta myös omalla paikkakunnalla. Henkilökunnan hyvinvoinnista huolehdimme muun muassa kehittämällä työolosuhteita ja järjestämällä perehdytystä ja työnohjausta.

Kelpoisuusvaatimukset:
Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain 540/2018 mukaan. Myös valmistumassa olevat varhaiskasvatuksen opettajat voidaan ottaa huomioon.

Tehtävissä noudatetaan koeaikaa.

Hakeminen ja hakuaika:
Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti Internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä kirjalliset kopiot Asiakaspalvelukeskus Winkkiin, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa määräaikaan mennessä Asiakaspalvelukeskus Winkkiin.

Haastatteluun voidaan kutsua ja tehtävään voi tulla valituksi vain hakija, joka on toimittanut hakemuksen vaadittuine liitteineen (kelpoisuuden osoittavat todistukset) hakuajan päättymiseen mennessä.

Hakuaika päättyy 7.10.2022 klo 15.00.

Ennen työsopimuksen tekemistä tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504 / 2002) sekä alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi
http://www.lappeenrantaan.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pontuksen päiväkodin johtaja Pia Heikura, p. 0400 540 780, sähköposti etunimi.sukunimi@edu.lappeenranta.fi.

Lisätietoja

Pontuksen päiväkoti

Suomen ilmastopääkaupunki Lappeenranta luo kestäviä menestystarinoita yhdessä asukkaiden ja yritysten kanssa. European Green Leaf Award 2021 -voittaja ja Kaakkois-Suomen rohkea keskuskaupunki on uusiutuvan energian ja tiedekasvatuksen ratkaisukeskeinen edelläkävijä. LUT-yliopisto ja yhteistyöverkostot tarjoavat edellytykset kasvavalle liiketoiminnalle vain kaksi tuntia Helsingistä sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa. Ympärivuotinen tapahtumatarjonta ja kansainvälinen lentokenttä kutsuvat kävijöitä Saimaan rannalle läheltä ja kaukaa.

Lappeenrannan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Muukontie 12, 53300 Lappeenranta
Lappeenrannan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat