Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana vakituinen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä (vakanssi 156) alkaen 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Päiväkoti Aarre. Aarre sijaitsee erinomaisten julkisten yhteyksien ja Ahjon koulun yhteydessä. Aarteen pihasta pääset suoraan Ollilanlammen virkistysalueen metsään ja pururadalle. Ahjon koulun luomia synergia-etuja löytyy myös päiväkodin aitojen vierestä. Aarteessa pääset onnistumaan hyvässä porukassa!

Tätä tulet meille tekemään
Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävänä on tukea ja edistää lasten kasvua, oppimista ja osaamisen kehittymistä varhaiskasvatuslain mukaisesti. Varhaiskasvatuksen opettaja on vastuussa lasten kasvatuksesta ja opetuksesta sekä toiminnan suunnittelusta ja arvioinnista.

Näin onnistut tehtävässä
Haemme joukkoomme tuoretta tai kokenutta varhaiskasvatuksen opettajaa Simpukoiden ryhmään Aarteeseen. Simpukoissa työskentelee tämän kauden kanssasi kaksi lastenhoitajaa ja ryhmäavustaja. Pienryhmätoiminta ja muut yleisen tuen pedagogiset toimintamallit ovat meille rakkaita!

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kelpoisilla varhaiskasvatuksen opettajilla OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Antti Arokoski
040 318 3534 : 08:00 - 16:00
antti.arokoski@kerava.fi

Lisätietoja

Päiväkoti Aarre

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1900 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni- ja Vastuullinen työnantaja -kampanjoissa ja sitoudumme niiden periaatteisiin.


Osoite: Ketjutie 2, 04220 Kerava
Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Keravan kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat