Skip to main content
test

Hei, sinä työstäsi innostunut ja oma-aloitteinen varhaiskasvatuksen ammattilainen. Tule kehittämään ja toteuttamaan kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta vuoropäiväkoti Omppuun Hirvensalmelle.
Haemme yhteistyökykyistä ja kehittämishaluista VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.1.2023 alkaen.
Olemme täällä Ompussa aidosti sitoutuneet arjen hyvän pedagogiikan ja laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamiseen. Arvioimme ja kehitämme säännöllisesti työtapojamme ja toimintaamme. Leikki, liikunta, osallisuus ja vuorovaikutus ovat pedagogiikkamme keskeisimpiä painopisteitä. Toimintamme perustuu pienryhmätoimintaan. Muutimme uuteen hirsiseen 28-paikkaiseen päiväkotiin kesällä 2021.
Toivomme sinulta sitoutumista lasta arvostavaan työtapaan sekä kiinnostusta vuorohoitopedagogiikan kehittämiseen. Odotamme työntekijöiltämme Ompussa hyviä vuorovaikutus- ja kehittämistaitoja, sekä sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin. Työ pitää sisällään vuorotyötä.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75§) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).
. Koeaika on 4 kk.
Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Hakuaika päättyy 9.12.2022 klo 15.00.
Hakemukset toimitetaan sähköpostiosoitteella kristiina.ukkonen (at) hirvensalmi.fi tai postitse osoitteeseen:
Vuoropäiväkoti Omppu
Kristiina Ukkonen
Pitäjäntie 17
52550 Hirvensalmi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuksen esimies Kristiina Ukkonen p. 050-596 4799 tai kristiina.ukkonen (at) hirvensalmi.fi

Lisätietoja

Hirvensalmen kunta
Osoite: Pitäjäntie 17, 52550 Hirvensalmi

Sinulle suositellut työpaikat