Skip to main content
test

Haemme Kajaanin kaupungille varhaiskasvatuksen opettajia Huuhkajavaaran päiväkodille. Tehtävät ovat määräaikaisia ajalla 2.1.-31.7.2023.

TARJOAMME SINULLE
Mielenkiintoisen työn vuoden varhaiskasvatuskunnassa! Osallisuus, arviointi ja inkluusio ovat yhteisiä painopistealueitamme Kajaanin varhaiskasvatuksessa. Osallistumme valtakunnalliseen varhaiskasvatuksen kehittämistyöhön ja Vasun mukainen toimintamallin kehittäminen on jatkuvaa.

Tehtävänäsi on toimia lapsiryhmässä varhaiskasvatuksen opettajana, jossa vastaat kokonaisvaltaisesti ryhmän pedagogiikan suunnittelusta, toiminnan suunnitelmallisuuden ja tavoitteellisuuden toteuttamisesta sekä toiminnan arvioinnista ja kehittämisestä.
Vastaat ryhmän varhaiskasvatussuunnitelmien laatimisesta ja arvioinnista. Suunnittelet ja toteutat lapsiryhmän toimintaa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Toimit tarvittaessa myös ryhmän tiiminvetäjänä. Olet osa päiväkodin opettajista koostuvaa pedatiimiä, joka suunnittelee, arvioi ja kehittää päiväkodin pedagogista toimintaa.

Työyhteisömme on kehitysmyönteinen, ja henkilöstöä kannustetaan työn sekä toimintatapojen aktiiviseen ja innovatiiviseen kehittämiseen. Tarjoamme henkilöstöllemme säännöllisesti laadukkaita koulutuksia. Tavoitteemme on hyvinvoiva, osaava ja monimuotoinen henkilöstö, mikä näkyy kuntalaisille tarjottavien palveluiden laatuna.

Työ on määräaikainen ajalla 2.1.-31.7.2023. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaan. Maksamme kelpoisuusehdot täyttäville varhaiskasvatuksen opettajille pedagogista lisää 159,73-212,40 €/kk ja lisäksi kasvatustieteen maisterin tutkinnosta, jossa pääaine on varhaiskasvatus tai erityispedagogiikka 101 €/kk.

ODOTAMME SINULTA
Olet ottanut varhaiskasvatussuunnitelman haltuun ja osaat käyttää sitä työssäsi. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Olet empaattinen, kehitysmyönteinen ja huumorintajuinen. Lapsi ja hänen tarpeensa ovat aina työsi keskiössä.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 §:n tai siirtymäsäännöksen 75§:n mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

TYÖNANTAJAN TIEDOT
Kajaanissa varhaiskasvatus kuuluu sivistystoimialaan, ja sitä johtaa varhaiskasvatuksen tulosalueen johtaja. Meillä on yhteensä 18 kunnallista ja 11 yksityistä päiväkotia, sekä 15 yksityistä perhepäivähoitajaa. Kajaanissa varhaiskasvatus on monikulttuurista. Huomioimme lapsen oman äidinkielen ja kulttuurin merkityksen sekä suomen kielen oppimisen.

Pitkäjänteisen kehittämistyön tuloksena Varhaiskasvatuksen Opettajien Liitto on myöntänyt Kajaanin kaupungille Vuoden varhaiskasvatuskunta 2021 tunnustuksen.

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE
Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267

KIINNOSTUITKO?
Hae meille viimeistään 8.12.2022 klo 15.00 mennessä! Hakemuksen voit täyttää sähköisesti Kuntarekryn sivulla tai toimittamalla postitse osoitteeseen: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani.

Koeaika on kolme (3) kuukautta tai puolet työsuhteen kestosta. Valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä.

Lisätietoja

https://www.kajaani.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/
http://www.kajaani.fi/267

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Anita Räsänen p. 044-7100 565, sähköpostiosoite muotoa: etunimi.sukunimi@kajaani.fi.

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus

www.kajaani.fi


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat