Skip to main content
test

Tule tekemään esiopettajan tärkeää työtä osaavaan ja innostuneeseen työyhteisöön! Jokainen tiimin jäsen on tärkeä osa laadukkaan varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen toteuttamista. Saisimmeko Sinusta uuden jäsenen kehittyvään ja moniammatilliseen joukkoomme?

Esiopetuksessamme toimii neljä ryhmää ja työskentelemme Ruutanan koulun tiloissa. Ruutanan koulu sijaitsee rauhallisella pientaloalueellaa metsien ja järvimaiseman välittömässä läheisyydessä. Tämä tarjoaa mahtavat puitteet retkeilyyn, monipuoliseen liikkumiseen sekä luontosuhdetaitojen harjoitteluun. Esiopettaja työskentelee moniammatillisessa tiimissä lastenhoitajan ja toisen esiopettajan kanssa. Lisäksi teemme viikoittain suunnitelmallista yhteistyötä Ruutanan koulun ykkösluokkien kanssa joustavan esi- ja alkuopetuksen merkeissä (Oksa-toiminta).

Kangasalan varhaiskasvatuksessa on erilaisia ammatillisia työryhmiä työn tekemisen tukena. Meillä on hyvät mahdollisuudet edistää osaamista ja ammattitaitoa koulutusten kautta ja päästä keskustelemaan työstä esim. mentorointiryhmissä samaa työtä tekevien kanssa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä ja halua tehdä arvokasta työtä lasten parissa.

Kelpoisuusehdot ovat Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (LTO), sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) tai aikaisempi vastaava opistoasteinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme Suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ja tutkintotodistus. Palvelussuhteen alussa käytetään koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi
https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Sari Laurila, esiopetusyksikön johtaja
050 550 9737
sari.laurila@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 32000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatua ja kouluttautumista edistävä työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.


Osoite: Ruutanantie 748, 36110 Ruutana
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat