Skip to main content
test

Varhaiskasvatuksen opettaja! Hyvä kasvaa Kempeleessä!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen työsuhteeseen 2.1.2023 alkaen Kempeleen varhaiskasvatuspalveluihin. Tehtävän sijoituspaikka työsuhteen alussa on Kokkokankaan päiväkoti. Kunnallinen varhaiskasvatuksemme koostuu 9 kunnallisesta päiväkodista, omassa kodissa työskentelevistä perhepäivähoitajista sekä avoimen varhaiskasvatuksen toiminnasta.

Lapsen ja perheen hyvinvointi ja kohtaaminen arjessa on meille tärkeää. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksemme pedagogiikkaa ja laatua. Kehittämisen erityisenä painopisteenämme on tunne- ja vuorovaikutustaidot ja turvataidot. Henkilöstön osaamisen tueksi järjestämme täydennyskoulutusta sekä kehitämme aktiivisesti työhyvinvointia. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja pedagogiikkaa innostuneiden ammattilaisten kanssa.

Odotamme varhaiskasvatuksen opettajalta innostunutta ja kehittävää työotetta, moniammatillista työskentelytapaa sekä hyviä tiimi- ja työyhteisötaitoja. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen pedagogiikan hallintaa. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi kohdataan yksilöllisesti. Lisäksi arvostamme tunne- ja vuorovaikutustaitoihin liittyvien työtapojen ja menetelmien osaamista sekä pienryhmäpedagogiikan tuntemusta työtapana. Katsomme eduksi esiopetuspätevyyden.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 tai 27 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Kasvatustieteen kandidaatin tutkintoon edellytetään sisältyvän varhaiskasvatuksen tehtävään ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoon varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Tehtävissä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio G:n mukaan.

Kempeleen kunnassa on tarjolla työntekijöille henkilöstöetuina mm. ePassi -etuus, edullinen virkistysuimalan vuosikortti ja vuoden 2023 aikana käyttöön otettava työsuhdepolkupyöräetu. Lisäksi kunnan työntekijät voivat hyödyntää useiden kempeleläisten yritysten tarjoamia etuja mm. liikuntaan ja muihin palveluihin.

Haastattelut järjestetään maanantaina 12.12.2022. Tarkastamme haastatteluun kutsutuilta alkuperäiset tutkintotodistukset.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 7.12.2022 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Kokkokankaan päiväkodinjohtaja Raija Melgin-Keränen, puh. 050 4636360.

Lisätietoja

Kokkokankaan päiväkoti

Kempele on reilun 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1 100 henkilöä.


Osoite: Kempele, 90450 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat