Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Kurikan kaupunki

Kurikan kaupungin sivistystoimessa on haettavana 9.12.2022 klo 12.00 mennessä

2 varhaiskasvatuksen opettajan tehtävää varhaiskasvatuksessa 1.1.2023 lukien toistaiseksi, alkusijoituspaikka Kunnannupun päiväkoti.

Edellytämme varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaista varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuutta. Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Varhaiskasvatusta ohjaa valtakunnallinen ja paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma.
Lasten kanssa toimimisen lisäksi työn onnistumisen mahdollistaa arvostava ja lämminhenkinen vuorovaikutusosaaminen lasten, heidän huoltajien sekä työyhteisön ja monialaisen yhteistyöverkoston kanssa. Lisäksi innovoiva ja kehittämismyönteinen työote sekä vahva pedagoginen osaaminen on oleellinen osa työtä. Tällaista osaamista me arvostamme.

Tointa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset ja keskeiset työtodistukset. Kelpoisuus tulee ilmoittaa selkeästi myös vapaamuotoisessa hakemuksessa. Kirjalliset hakemukset liitteineen lähetetään sivistysjohtajalle osoitettuna osoitteella: Kurikan kaupunki, kirjaamo, PL 500, 61301 Kurikka. Hakemuksia ei palauteta.

Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valinnan tiedoksisaannista. Palkka OVTES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.kurikka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: vs. päiväkodinjohtaja Terhi Hautaluoma 043 8200607

Lisätietoja

Kurikan kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Kurikka tarjoaa asukkailleen monipuoliset ja laadukkaat palvelut kaikkiin elämänvaiheisiin. Kaupungissa on vahva yrittäjäperinne, ja suurimpia toimialoja ovat maatalous sekä metalli- ja huonekaluteollisuus. Kurikka on pinta-alaltaan Etelä-Pohjanmaan suurin ja väkiluvultaan (n. 20 500) maakunnan toiseksi suurin kaupunki. Katso lisää: www.kurikka.fi, Facebook ja Instagram: Kurikan kaupunki


Osoite: Koulutie 8, 66300 Jurva

Sinulle suositellut työpaikat