Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Kirkkonummen kunta

Kokeiletko ja kehitätkö rohkeasti uusia toimintatapoja lapsen arkea ja osallisuutta tukemaan? Onko sinulle tärkeää, että jokainen lapsi tulee positiivisesti näkyväksi? Ohjaako työtäsi kestävän elämäntavan periaatteet? Kiinnostaako sinua lasten liikkuminen ja luonnossa oppiminen? Jos vastasit myöntävästi, tämä on unelmiesi työpaikka!

Tule innostuneeseen ja rohkeaan varhaiskasvatuksen opettajien joukkoon Kirkkonummelle tekemään kestävää ja vaikuttavaa varhaiskasvatusta yhdessä oppien ja onnistumisista iloiten. Haemme kahta (2) varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Virkojen ensimmäinen sijoituspaikka on Nissnikun päiväkoti. Nissnikun päiväkoti sijaitsee lähellä metsiä, kallioita ja lähiliikuntapuistoa. Työsi tukena on laaja joukko Kirkkonummen varhaiskasvatuksen ammattilaisia: varhaiskasvatuksen kuraattorit, varhaiskasvatuksen psykologit, kieli- ja kulttuuriopettajat ja esiopetuksen kuraattori sekä varhaiskasvatuksen digikoordinaattori ja muut asiantuntijat.

Arvostamme kiinnostustasi ja kokemustasi pienten lasten pedagogiikan kehittämisessä. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikasta, arvioinnista ja kehittämisestä sekä osallistut toimipaikan varhaiskasvatustyöhön ja kehittämiseen päiväkodin johtajan rinnalla. Odotamme sinulta vahvoja yhteistyötaitoja sekä halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.

Tarjoamme sinulle:
- Hyvän työyhteisön ja osaavan esihenkilön
- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- Loistavat digi-välineet
- Kilpailukykyisen palkan (2 766,22 €, esiopetusryhmässä 2 809,52 €) ja mahdollisuuden saada ensimmäistä työkokemuslisää vastaava palkanosa heti palvelussuhteen alkaessa
- Henkilöstöetuina mm. kattavat työterveyspalvelut, ilmainen uintimahdollisuus Kirkkonummen uimahallissa, ilmaisia kansalaisopiston kursseja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain 26 § (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus

Virkaan valitun on esitettävä rikostaustaote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Ryhmä- ja yksilöhaastattelut järjestetään erikseen sovittuna aikana

Hakemukset toimitetaan 8.2.2023 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 495420).

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/nissnikun-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Jaana Adler puh. 050-4140341, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi tai päiväkodin varajohtaja Petri Holopainen puh. 050-3272754, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Nissnikun päiväkoti

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 1 700 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Nissenpolku 1, 02430 Masala

Sinulle suositellut työpaikat