Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Maskun kunta

Masku on kasvava, lapsiystävällinen ja luonnonläheinen kunta, jossa elää hyvinvoivia kuntalaisia.

Etsimme osaavaan varhaiskasvatuksen henkilökuntaamme lämminhenkistä ja sensitiivistä varhaiskasvatuksen opettajaa, jolla on taito kohdata lapset yksilöllisesti ja kunnioittavasti.

Maskun kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde Satumetsän päiväkodissa, tällä toimintakaudella alle 3-vuotiaiden ryhmässä. Työ alkaa mahdollisimman pian hakuajan jälkeen.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Kasvatustieteen kandidaatin tutkintoon edellytetään sisältyvän varhaiskasvatuksen tehtävään ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoon varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot. Huomioimme myös keväällä 2023 valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat, jolloin työsuhde alkaa määräaikaisena ja se voidaan vakinaistaa vasta kun kelpoisuusehdot täyttyvät.

Palkkaus ja työaika määräytyy OVTES mukaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän aloittamista toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella tarkoitettu rikosrekisteriote. Kelpoisuutta osoittavat todistukset esitetään haastattelussa.

Täytä hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postita hakemus osoitteeseen Maskun kunta, varhaiskasvatuspalvelut, Hallintotie 2, 21250 Masku. Hakemuksien tulee olla perillä viimeistään 02.02.2023 klo 14:00.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä ja palkkauksesta antaa Satumetsän päiväkodin varhaiskasvatuksen esimies Maisa Niemi, maisa.niemi@masku.fi tai 044-7388 206 ja varhaiskasvatusjohtaja Hanna Rousku, hanna.rousku@masku.fi tai 044-7388 355.

Lisätietoja

Maskun kunta, Varhaiskasvatus- ja opetuspalvelut

Masku on lähes 9.600 asukkaan kunta Varsinais-Suomen rannikolla ja väkiluku kasvaa nopeasti. Työllistämme lähes 400 työntekijää, jotka työskentelevät hallinto- ja toimisto-, opetus- ja sivistys- sekä teknisten palveluiden toimialoilla. Maskun kunta on savuton työpaikka. Tule joukkoomme ja anna osaamisesi tulevaisuuden Maskun käyttöön; ota rohkeasti yhteyttä, tapaamisiin!


Osoite: Keskuskaari 3, 21250 Masku

Sinulle suositellut työpaikat