Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Urjalan kunta

Urjalan kunnassa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde Urjalan kunnan Aseman koulun yhteydessä toimivaan varhaiskasvatusyksikköön 1.8.2023 alkaen.

Urjalan varhaiskasvatus elää dynaamista ja kehittämismyönteistä aikaa. Kuntamme on koulutusmyönteinen ja Urjalassa satsataan lasten oppimisympäristöihin. Urjala sijaitsee eteläisellä Pirkanmaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella, noin 45 minuutin päässä Tampereelta. Työnantajana Urjalan kunta on osaamista ja työhyvinvointia arvostava, vastuullinen ja työntekijäystävällinen. Työnantaja auttaa vuokra-asunnon hankinnassa ja asukkailleen kunta tarjoaa mahdollisuuden edulliseen kulkemiseen matkahuollon palvelusetelillä.

Urjala osallistuu kokeilukuntana kaksivuotiseen esiopetukseen. Edellytämme hakijalta esiopettajan pätevyyttä. Arvostamme varhaiskasvatuksen osaamista, joustavuutta sekä kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa. Työkokemus esiopetuksesta ja varhaiskasvatuksesta katsotaan eduksi. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat otetaan huomioon.

Palkkaus ja työehdot ovat OVTES:n mukaiset. Kelpoisuuden osoittavat todistukset on skannattava hakemuksen liitteeksi. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.urjala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riitta Rajoo, varhaiskasvatuspäällikkö, sähköposti: riitta.rajoo@urjala.fi
Minna Uusitalo, varhaiskasvatuksen erityisopettaja, p. 040 335 4348, sähköposti: minna.uusitalo@urjala.fi

Lisätietoja

Urjalan kunta, Sivistyspalvelukeskus

Urjala on vireä, alle 5000 asukkaan kaunis maaseutukunta Etelä-Pirkanmaalla. Kulttuurimaisemien lisäksi Urjala tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluita ja hyvät asumisen edellytykset. Kunta tunnetaan osaamista ja työhyvinvointia arvostavana ja kehittävänä vastuullisena työnantajana. Urjalan kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Tampereentie 6, 31760 Urjala
Urjalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat