Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Virtain kaupunki

VIRTAIN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMI
hakee varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen
Työsuhteen sijoituspaikka työsuhteen alkaessa on Koivurinteen päiväkoti

Mikä sinua innostaa työssäsi ja on työsi päämäärä? Jos se on lapsen osallisuuden tukeminen ja lapsen tarpeiden ja mielenkiinnon kohteiden sensitiivinen kuuntelu, niin tule joukkoomme! Työyhteisömme huomioi vahvuuksiasi ja persoonallista työpanostasi!
Arvostamme uskallustasi ottaa päävastuu lapsiryhmän pedagogisesta suunnittelusta, jonka vahvana tukena tiimi on. Toiminnassamme painotamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon näkökulmaa ja oppimista yhdessä toimien ja leikkien pienryhmätoiminnan merkitystä korostaen. Tärkeä taito työssäsi on hyvien vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojen omaaminen lasten, perheiden ja muun henkilöstön kanssa toimittaessa.
Tehtävä on Virtain kaupungin työsuhde. Palkkauksessa sekä muissa ehdoissa noudatamme Kunnallista opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimusta.
Työsi arvostus varhaiskasvatuksen parissa näkyy myös tehtäväkohtaisessa palkassa, joka on
2806,04e/kk.
Tehtävään valitulta edellytetään varhaiskasvatuslain 540/2018 mukaista kelpoisuutta. Tehtävään valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava lääkärintodistus sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saannista. Tehtävän täytössä käytetään 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja tehtävistä antavat sivistystoimen johtaja Tuula Jokinen, p. 044-7151260, tuula.jokinen@virrat.fi ja varhaiskasvatuspäällikkö Elina Hakala, p. 044-7151470, elina.hakala@virrat.fi.
Kirjalliset hakemukset pyydetään toimittamaan kelpoisuuden ja työkokemuksen osoittavine liitteineen 3.4.2023 mennessä pääsääntöisesti www.kuntarekry.fi kautta tai osoitteeseen Virtain kaupunki, Varhaiskasvatustoimisto/Elina Hakala, PL 85, 34801 VIRRAT.
Virroilla 17.3.2023
Sivistyslautakunta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistystoimen johtaja Tuula Jokinen, p. 044-7151260, tuula.jokinen@virrat.fi ja varhaiskasvatuspäällikkö Elina Hakala, p. 044-7151470, elina.hakala@virrat.fi

Lisätietoja

Virtain kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Virrat on noin 6400 asukkaan kaupunki Ylä-Pirkanmaalla. Meillä on uusi päiväkoti, yhtenäiskoulu ja paljon harrastusmahdollisuuksia.


Osoite: Lastenkuja 3, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat