Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Limingan kunta

Pakkaa poppaskonstisi - suuntaa Liminkaan tekemään arki-ihmeitä ja laadukasta pedagogiikkaa!

Oletko innostuva, motivoitunut ja idearikas varhaiskasvatuksen osaaja? Haluatko työskennellä lapsen parhaaksi monipuolisessa työympäristössä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä? Tule joukkoomme Liminkaan toteuttamaan ja kehittämään laadukasta esiopetusta ja varhaiskasvatusta.

Haemme elokuun alusta alkaen Linnukan päiväkotiin varhaiskasvatuksen ammattilaista, jolta odotamme lapsilähtöistä työotetta, sitoutumista tiimityöskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta. Arvostamme kehittävää työotetta ja positiivista asennetta.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 tai 27 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Kasvatustieteen kandidaatin tutkintoon edellytetään sisältyvän varhaiskasvatuksen tehtävään ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoon varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot. (Eduksi katsotaan esiopetuskelpoisuus (asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998, 7 §).)
Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin kuuluu lasten opetukseen, kasvatukseen ja hoitoon liittyvät tehtävät. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.

Linnukan päiväkodissa jokaisen työntekijän osaamista arvostetaan ja työnjako on selkeä. Meillä opettajien suunnittelu, arviointi ja kehittämisaikaan on hyvä rakenne ja pedagoginen toimintakulttuuri näkyy sitoutumisena yhdessä sovittuihin toimintatapoihin.
Tehtävä sopii sinulle, jos haluat hyödyntää osaamistasi, kehittää ja ideoida uutta sekä jättää oman persoonallisen jälkesi hyvän päivän syntymiseksi lapsille ja työkavereillesi.

Linnukan päiväkoti on kaksikerroksinen rakennus, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kirkonkylällä. Meillä toimii kuusi lapsiryhmää pienistä viskareihin. Päiväkodissamme on oma liikuntasali, verstas ja muutenkin valoisat, remontoidut tilat leikkeihin ja monipuoliseen toimintaan.

Läheisyydestämme löytyvät muun muassa koulukeskus, liikuntahalli, liikuntakentät ja kirjasto. Toiminnassa painotamme positiivista pedagogiikkaa. Päiväkodin ryhmistä retkeillään lähimetsiin ja puistoihin viikoittain. Liikumme myös paljon.

Ryhmässä toimitaan pienryhmissä lasten tarpeita ja toiveita havainnoiden ja kuunnellen. Toiminnan lähtökohtana on lapsen lämmin, avoin ja aloitteisiin vastaavaa vuorovaikutus. Arkeen kuuluu monipuolista toimintaa pedagogisten tavoitteiden mukaisesti, leikkiä, ulkoilua, retkiä ja kiireettömiä hetkiä perushoitotilanteissa.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi osaksi loistavaa työyhteisöämme. Tehtävänkuvasi on selkeä ja löydät paikkasi varmasti mistä tahansa tiimistä päiväkodeissamme. Ryhmissä toimitaan pienryhmissä lasten tarpeita ja toiveita havainnoiden ja kuunnellen. Toiminnan lähtökohtana on lapsen lämmin, avoin ja aloitteisiin vastaava vuorovaikutus. Arkeen kuuluu monipuolista toimintaa pedagogisten tavoitteiden mukaisesti, leikkiä, ulkoilua, retkiä ja kiireettömiä hetkiä perushoitotilanteissa.

Tarjoamme sinulle positiivisen ja rennon työympäristön, jossa tehdään työtä sydämellä, tuike silmäkulmassa ammatillisuutta unohtamatta.

Palkkaus: 2640,42 euroa/kk, (OVTES) lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Kunnan henkilökuntakortilla saa alennuksia useista eri toimipaikoista.

Limingan kunnan arvoja ovat yhdessä tekeminen, usko omaan tekemiseen sekä rohkeasti uudistuminen ja kokeileminen. Limingassa kehitetään lapsiystävällisyyttä (LYK) Unicefin Lapsiystävällinen kunta -toimintamallilla. Lapsiystävällisessä kunnassa kuullaan eri-ikäisiä lapsia ja mahdollistetaan heidän osallistumisensa oman elinympäristön turvallisuuden ja viihtyisyyden lisäämiseen. Liminka valittiin Suomen kekseliäimmäksi kunnaksi lokakuussa 2021 ja 2022. Kekseliäin kunta valittiin osana Hyvä kiertämään -kampanjaa, jossa kerättiin kunta-alan parhaita oivalluksia valtakunnalliseen Tekojen tori -portaaliin. Limingassa parannetaan kuntatyötä ja kuntalaisten palveluja sekä tehdään kehittämistyötä näkyväksi. Hyvä, parempi Liminka!

Tutustu myös rekrytointikampanjaamme: https://www.liminka.fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/poppaskonsteja-kampanja/

Onko sinulla jotain osaamista lisää, jonka haluat tuoda osaksi yhteisöämme? Ota yhteyttä ja kerro siitä meille. Varhaiskasvatusyksikön johtaja Satu Korjonen P. 050 533 6814.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Satu Korjonen P. 050 533 6814 tai satu.korjonen(a)liminka.fi

Lisätietoja

Limingan kunta, Sivistyspalvelut

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi.


Osoite: Liminganraitti 10 C, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat