Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Keravan kaupunki

Haemme osaavaan joukkoomme Sompion päiväkodille varhaiskasvatuksen opettajaa 2-5 -vuotiaiden lasten ryhmään.

Tehtävässä on mahdollisuus myös ryhmässä toimivan varajohtajan tehtävään vuoden 2024 alusta alkaen. Sijoituspaikkana toimii Sompion päiväkoti.

Tätä tulet meille tekemään:
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toiminnasta. Vastuullasi on lasten kasvun, oppimisen sekä hyvinvoinnin edistäminen yhdessä tiimisi kanssa. Työssäsi ohjaat tiimiäsi positiivisella otteella pedagogiikan ja toiminnan kehittämiseksi. Yhteistyö vanhempien, työyhteisön ja moniammatillisten tiimien kanssa on olennainen osa työtäsi. Varajohtajan tehtävässä pääset johtajan työparina kehittämään toiminnan pedagogista laatua yksikössämme sekä varmistamaan sujuvan työn edellytyksiä työyhteisössä.

Tarjoamme sinulle:
Mukavat tiimikaverit ja työyhteisön jossa asioita tehdään yhdessä. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja vaikuttamaan työsi sisältöön.

Näin onnistut tehtävässä:
Edellytämme kannustavaa ja positiivista toimintatapaa, oma-aloitteisuutta, erinomaisia tiimityötaitoja sekä sensitiivistä ja läsnäolevaa työotetta. Toivomme, että näet lapsessa olevat vahvuudet ja tiedostat oman roolisi lasten oppimisen ja hyvinvoinnin edistäjänä. Varajohtajan tehtävään edellytämme vahvaa varhaiskasvatusalan osaamista, kykyä tehdä päätöksiä sekä hyviä viestintätaitoja. Toivomme sinulla olevan myös kokemusta vastaavista tehtävistä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti enintään vuodeksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://www.kerava.fi/tyo-ja-yrittaminen/kaupunki-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riikka Majander
etunimi.sukunimi@kerava.fi
0403183510

Lisätietoja

Kasvatus- ja opetustoimi

Kerava on viihtyisä ja vehreä kaupunki Uudellamaalla. Tavoitteenamme on olla uusien ajatusten kärkikaupunki, jossa arki on onnellista ja sujuvaa. Keravalla työskentelee noin 1400 ammattilaista, jotka tuottavat laadukkaita palveluita erinomaisella palveluasenteella toisten työtä ja osaamista arvostaen. Lähes 38 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin. Kaupungin arvot rohkeus, inhimillisyys ja osallisuus näkyvät kaikessa toiminnassamme. Olemme mukana Vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja sitoudumme sen periaatteisiin.


Osoite: Simeonintie 8, 04200 Kerava
Keravan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat