Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Juuan kunta

Juuan varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus ajalle 4.9.2023-29.7.2024 Päiväkoti Pikku-Ellissä 3-5-vuotiaiden ryhmässä.

Juuan kunnassa tarjotaan lämminhenkistä, lapsilähtöistä ja laadukasta varhaiskasvatusta kahdessa päiväkodissa, ryhmäperhepäivähoidossa ja perhepäivähoidossa.

Työssäsi vastaat lapsiryhmäsi varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesta pedagogisesta toiminnasta yhdessä toisen varhaiskasvatuksen opettajan ja tiimin muiden jäsenten kanssa. Varhaiskasvatuksen opettajana tuet ja edistät lasten kasvua, kehitystä ja oppimista positiivisen pedagogiikan mukaisesti.

Etsimämme henkilö on avoin, iloinen ja positiivinen persoona, joka haluaa kehittää itseään ja työtään. Tehtävässä edellytetään varhaiskasvatuksen pedagogista osaamista ja työotetta. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa: www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy: 28.5.2023 klo 23.59. Mahdolliset haastattelut järjestetään viikolla 22.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 pv kuluessa valinnan tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Jenna Gröhn 040 104 2220 jenna.grohn@edu.juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Juuka sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Pielisen länsirannalla. Lähimmät kaupungit ovat Nurmes, Lieksa ja Joensuu. Korkeat vaaranselänteet, laaja Pielinen ja keskellä Pielistä sijaitseva Paalasmaan saariryhmä muodostavat juukalaisen maiseman erityispiirteen. Juuan kunta kuuluu Joensuun maakuntakeskukseen ja Nurmeksen seutukuntakeskuksen vaikutusalueeseen. Juuan kunta on savuton työpaikka.

Juukaan voi tutustua www.juuka.fi


Osoite: Rakkaudenkuja 8, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat