Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Ulvilan kaupunki

Ulvilan varhaiskasvatus etsii työstään innostuneita ja ammattitaitoisia varhaiskasvatuksen opettajia varhaiskasvatusopettajan koko kauden kestävään sijaisuuteen Päiväkoti Metsätähteen ja Vuoropäiväkoti PeltoWillaan. Työssäsi pääset toteuttamaan tiimisi pedagogista johtajuutta ja hyödyntämään laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelun, toteuttamisen ja arvioinnin taitojasi. Tukea työllesi saat työyhteisön ja esimiehen lisäksi alueelliselta varhaiskasvatuksen erityisopettajalta.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden viihtyä ja kehittyä työssäsi varhaiskasvatuksen opettajana. Työyhteisöissämme on hyvä yhteishenki ja energia. Ulvilan kaupunki tarjoaa hyvän työterveyshuollon, E-passin sekä kaupungin vapaa-aikatoimen liikuntapalvelut

Arvostamme taitavaa pedagogista osaamista, hyviä tiimityötaitoja, tvt-osaamista ja sitä, että tuot raikkaat lapsilähtöiset ideasi varhaiskasvatuksen arjen kehittämiseen. Toivomme Sinulta positiivista työotetta, kiireettömyyttä ja läsnäoloa sekä rohkeutta kokeilla uutta ja tarttua haasteisiin.


Palkkaus ja työaika määräytyvät OVTES/KVTES:n mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 6 luvun 26§ tai 27§ mukainen kelpoisuus

Sijaisuuden täyttämisessä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa ja valitun on ennen työn alkamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Kevään ja syksyn aikana valmistuvat otetaan ehdollisesti huomioon hakijoina.

Ensisijainen haku Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona jäljennökset tutkintotodistuksista.

Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, hakemukset ansioluetteloineen lähetetään osoitteeseen: Ulvilan kaupunki, PL 77, 28401 Ulvila. Kuoreen merkintä "Varhaiskasvatuksen opettajan toimi".

Lisätietoja

http://www.ulvila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Päivi Kankaanpää tai Pia Paulamäki , yhteydenotot mielellään sähköpostitse etunimi.sukunimi@ulvila.fi tai vaihtoehtoisesti puh. 0400134537, 0400134903.

Lisätietoja

Sivistyksen toimiala, Varhaiskasvatus

Ulvila on Suomen vanhimpia kaupunkeja. Kaupunkioikeusasiakirja on vuodelta 1365. Nykyisin kaupunki tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä. Asukkaita kaupungissa on noin 13 300.

Ulvilan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: PL 77, 28401 Ulvila

Sinulle suositellut työpaikat