Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Lopen kunta

Haemme Lopen kuntaan varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Huomioimme myös viimeistään 31.7.2023 aikana opinnoissaan kelpoisuuden saavuttavat hakijat.

Jos sinulle on tärkeää lapsen aito kohtaaminen ja läsnäolo, hae meille varhaiskasvatuksen opettajaksi! Läsnäolopedagogiikan lisäksi Lopen varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa hyödynnetään vahvasti luontoa oppimisympäristönä sekä panostetaan varhaiskasvatuksen pedagogiikan arviointiin ja kehittämiseen.

Tahdomme paikkaan sinut, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen. Tarjoamme hyvän, positiivisen sekä kehitysmyönteisen työyhteisön ja - ilmapiirin.

Käy katsomassa Lopen varhaiskasvatuksen instagram-sivuja ja tutustu Lopen varhaiskasvatuksen monipuoliseen toimintaan, johon mielellämme ottaisimme sinut mukaan!

Lopen kirkonkylän alueella toimii kaksi päiväkotia. Päiväkoti Satakieli, joka on 4-ryhmäinen päiväkoti ja päiväkoti Muksumäki, jossa toimivat esiopetusryhmät ja 5-vuotiaiden ryhmä. Jos sinulle on tärkeää lapsen aito kohtaaminen ja läsnäolo, voit olla etsimämme vahvistus yhteisöömme.

Varhaiskasvatuksen opettaja työskentelee tulevana toimintavuotena päiväkoti Satakielessä. Varhaiskasvatuksen opettajan työaikamuoto on yleistyöaika (38,25 t/ viikko).

Lopen kunnan henkilöstöetuina ovat mm. 100€ työvaateraha/vuosi varhaiskasvatuksen työntekijöille, smartumin liikunta-/kulttuurisetelit sekä kunnan liikuntapalveluiden tarjoamat edut. Lopen kunnan työterveyspalveluista vastaa Mehiläinen.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain § 26 mukaisesti siirtymäsäännökset huomioiden. Tehtävään vaaditaan varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus eli vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). 327/2000 mukainen esiopetuksen opettajan kelpoisuus huomioidaan etuna. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Varhaiskasvatuksen opettajan palkka Lopen kunnassa on 5- vuotiaiden ja nuorempien lasten ryhmässä työskennellessä 2 764,47 € / kk ja esiopetusryhmässä työskennellessä 2 818,67 €/ kk.

Lopen kunnassa varhaiskasvatuksen opettajan palkassa huomioidaan kasvatustieteen kandidaatin ja maisterin tutkinnot 1.6.2023 alkaen.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 5.6.2023 klo 18.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Maija Mäenpää p. 040 330 6083 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi

Lisätietoja

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Varhaiskasvatus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, vajaan 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on n. 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.


Osoite: -, 12700 Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat