Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Nokian kaupunki

Oletko etsimämme kehittämismyönteinen varhaiskasvatuksen opettaja? Arvostat osallisuutta ja olet valmis luovaan ja ratkaisukeskeiseen työtapaan. Tule täydentämään ammattitaitoista joukkoamme omalla osaamisellasi ja näkemyksilläsi.

Haemme viittä (5) määräaikasta varhaiskasvatuksen opettajaa tukemaan lapsen kokonaisvaltaista kehitystä, oppimista ja hyvinvointia. Tehtävät ovat määräaikaisia ja täytetään 7.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan - 31.7.2024.

Varhaiskasvatuksen opettajana työskentelet pedagogiikan asiantuntijana lapsiryhmässä ja vastaat ryhmän pedagogiikan suunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä. Nokialla toteutat lapsen tarvitsemaa tukea inklusiivisten periaatteiden mukaisesti yhdessä muun henkilöstön kanssa. Tuen suunnittelua ja arviointia teet yhdessä varhaiskasvatuksen erityisopettajan kanssa.

Lapsiryhmissämme työskentelee pääsääntöisesti kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa. Opettajan työtäsi tukee yksikön pedagoginen ohjausryhmä ja muut varhaiskasvatuksen kehittämisryhmät. SAK-aika toteutetaan sekä työpaikalla että työpaikan ulkopuolella. Nokialla esiopetus on osa varhaiskasvatusta ja pääsääntöisesti sitä järjestetään päiväkodeissa.

Toimet sijoittuvat ensisijaisesti Orelinkadun päiväkotiin. Orelinkadun- sekä Pinsiöntien ryhmiin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää
- varhaiskasvatuksen pedagogiikan asiantuntijuutta
- kykyä ohjata lapsiryhmää yhteisöllisesti yksittäisen lapsen tarpeet huomioiden
- hyviä vuorovaikutus- ja kohtaamistaitoja
- tiimin pedagogista johtamista ja hyviä työyhteisötaitoja
- ratkaisukeskeisyyttä ja kykyä toimia haastavissa tilanteissa
- kykyä hankkia, analysoida ja soveltaa tietoa
- varhaiskasvatuksen toimialaan liittyvän lainsäädännön tuntemusta

Tehtävää täytettäessä otetaan huomioon vain kelpoiset hakijat. Varhaiskasvatuksen henkilöstön kelpoisuus määräytyy Varhaiskasvatuslain (540/2018) asetuksen (608/2005) mukaisesti. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2672,80-2776,33 euroa. Haastatteluun kutsuttavia pyydetään tuomaan haastattelutilaisuuteen kelpoisuuden osoittamat alkuperäiset todistukset. Valintapäätös lähetetään kaikille hakijoille sähköpostitse.
Valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6§ 2 mom.) viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Nokian kaupungin varhaiskasvatus tunnetaan koulutusmyönteisyydestä, vahvasta pedagogiikasta ja kehittävästä työotteesta. Olemme UNICEF:n lapsiystävällinen kunta ja edistämme toiminnassamme lasten oikeuksien toteutumista.

Hyvinvointiasi tukevat Terveystalon työterveyspalvelut, Smartum työhyvinvointiedut sekä kaupungin liikuntapalvelut.

Tervetuloa innostavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.nokiankaupunki.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatuspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Niina Koskinen
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut/Varhaiskasvatus

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii noin 1900 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Täällä syntyy uutta.


Osoite: Orelinkatu 55, 37120 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat