Skip to main content
test

Kalajoen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on uudelleen haettavana

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN yksi (1) määräaikainen työsuhde ajalle 1.8.2023-31.7.2024.

Työsuhteen alkusijoituspaikka on Kivirinteen päiväkoti.

Hae meille varhaiskasvatuksen opettajaksi ja tule rakentamaan viiden tähden varhaiskasvatusta!

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi toiminnan suunnittelusta, arvioinnista sekä kehittämisestä varhaiskasvatuksen ryhmässä. Arvostamme esiopetuspätevyyttä, mutta se ei ole edellytys valinnalle. Odotamme varhaiskasvatuksen opettajalta vahvaa pedagogista ja lapsilähtöistä työotetta ja kykyä kohdata lapsi aidosti.

Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että toteutamme varhaiskasvatusta varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän huoltajansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti.

Kivirinteen päiväkodin arvoja ovat lapsilähtöisyys, positiivinen pedagogiikka, avoin kasvatuskumppanuus ja luonnon läheisyys.
Kivirinteen päiväkoti on rakennettu kodinomaiseen ympäristöön ja toimii tiiviissä yhteistyössä Raution päiväkodin ja koulun kanssa.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta työn kehittämiseen. Kalajoen kaupunki kansainvälistyy, joten työntekijöiden eri kielten hallinta katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetusalan henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävissä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 4.6.2023 klo 18.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kivirinteen päiväkodin johtaja Anne Ojala, anne.ojala@kalajoki.fi, puh. 040 7298 016 ja varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, elina.nygard@kalajoki.fi, puh. 044 4691 263. Tiedustelut puhelimitse klo 9-11 välisenä aikana.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kivirinteen päiväkodin johtaja Anne Ojala, anne.ojala@kalajoki.fi, puh. 040 7298 016 ja varhaiskasvatusjohtaja Elina Nygård, elina.nygard@kalajoki.fi, puh. 044 4691 263. Tiedustelut puhelimitse klo 9-11 välisenä aikana.

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Sivistys- ja hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Päiväkodit, Satumajakka

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat