Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin varhaiskasvatuksen vastuualueella on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus 1.8.2023 - 8.5.2024. Tehtävän nykyinen sijoituspaikka on Malmingin päiväkoti. Malmingin päiväkoti on kaksi ryhmäinen päiväkoti. Päiväkodin sijainti mahdollistaa monipuolisen toiminnan lähiympäristössä. Toiminnassa näkyy vahvasti Vihreä lippu, lapsilähtöisyys ja leikki. Työ on päivätyötä, 38,25 h/vk.

Oletko sinä etsimämme henkilö, jolla on rohkeutta heittäytyä, kokeilla uutta sekä kehittää työtään? Meillä tulet työskentelemään osaavassa, innovatiivisessa ja ammatillista kehittymistä tukevassa työyhteisössä.

Kotkan varhaiskasvatuksessa toiminta perustuu pienryhmäpedagogiikkaan. Kannustamme lapsia liikkuvaan elämäntapaan ja otamme heidät mukaan oman arkensa suunnitteluun. Haemme joukkoomme ammattilaista, jonka työssä näkyvät sitoutuneisuus, sensitiivinen vuorovaikutus, tiimijohtajuus ja myönteinen ajattelu. Tutustu tarkemmin Kotkan kaupungin varhaiskasvatukseen: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kotkan-kaupunki/varhaiskasvatus/

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset ovat varhaiskasvatuslain (540/2018, 26 §) tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaan.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote. Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään esittämään haastattelussa. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 3524737 (ma - pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. päiväkodin johtaja Päivi Rissanen paivi.rissanen@kotka.fi p. 040 160 3638

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla. Kotka on savuton työnantaja.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Malminginkatu 8, 48600 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat