Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Ruoveden kunta

Ruoveden kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN TOIMI 2.10.2023 alkaen toistaiseksi sijoituspaikkana päiväkoti Metsäpolku.

Päiväkoti Metsäpolku on vuonna 2021 valmistunut hirsinen päiväkoti, jossa on upeat tilat 100 lapselle. Henkilökunta koostuu 22 sitoutuneesta varhaiskasvatuksen ammattilaisesta.
Työilmapiiri on hyvä ja kannustava.
Olet tervetullut täydentämään joukkoamme.

Varhaiskasvatuksen pääteemoina Ruovedellä ovat liikunta, lukeminen, kulttuuri ja metsäpedagogiikka. Päiväkoti Metsäpolku on mukana Vihreä lippu -ohjelmassa. Päiväkodin sijainti tukee varhaiskasvatuksen teemojen toteuttamista loistavasti, sillä päiväkodin takana aukeaa retkeilymetsä sekä vieressä sijaitsevat liikuntapaikat, koulu ja kirjasto.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, positiivista asennetta työhön ja halua tehdä laadukasta varhaiskasvatustyötä lasten parissa. Toivomme, että olet halukas oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi.

Ruoveden kunta työnantajana tarjoaa sinulle mm. seuraavia työhyvinvointia edistäviä etuja:
- työnohjaus
- maksuton kuntosali ja uintivuoro
- maksuttomat taukokahvit
- polkupyöräetu

Kelpoisuusehdot ovat varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75§) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (LTO), sosiaali-ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) tai aikaisempi vastaava opistoasteinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Palvelussuhteen ehdot ovat voimassa olevan työ- ja virkaehtosopimuksen mukaiset (OVTES osio G). Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain (770/1993) 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote. Tehtävässä on 4 kk:n koeaika. Työaika kokoaikainen, 38,25 h/viikko.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Anna-Maija Vehkaoja, annamaija.vehkaoja@ruovesi.fi
Varhaiserityisopettaja Tuula Lehminiemi, tuula.lehminiemi@ruovesi.fi

Lisätietoja

Ruoveden kunta, Sivistysosasto
Osoite: Mustikkapolku 2, 34600 Ruovesi

Sinulle suositellut työpaikat