Skip to main content
test
varhaiskasvatuksen opettaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupunki hakee varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 2.1.2024 - 31.7.2024 tai sopimuksen mukaan. Työ voi jatkua pidempäänkin.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on varhaiskasvatuslain 540/2018 26§:n mukaan vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat.

Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan tehtävään palkata vuoden määräajaksi muun varhaiskasvatukseen soveltuvan koulutuksen saanut henkilö.
OVTES-kelpoisen opettajan tehtäväkohtainen palkka on 2915,57€/kk, Lisäksi on työn vaativuuden mukaisesti mahdollisuus tva-lisiin: kandilisä 50,68€, esiopettaja 50,68€, tiimivastaava 81,37€

Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Hakemukset lähetetään 30.11.2023 klo 24.00 mennessä os. www.kuntarekry.fi tai kirjeitse os. Varhaiskasvatuspalvelut, Multiantie 5, 42700 Keuruu. Haastattelut järjestetään vk 43 ja haastatteluun kutsuttujen on tuotava mukanaan tutkintotodistukset ja muut tarvittavat todistukset pätevyytensä varmistamiseksi.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi
http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat vs. varhaiskasvatuksen vastaava Jaana Valkonen p. 0400 785 572, sähköposti jaana.valkonen@keuruu.fi ja Aurinkolinnan vs. vastaava Eveliina Hallinen p.0400-196 504, sähköposti eveliina.hallinen@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Perheiden peruspalvelut kuten varhaiskasvatus, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen. Tervetuloa Keuruulle asumaan, liikkumaan ja harrastamaan ja ennen kaikkea viihtymään!


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta Keuruun kaupunki - Suomen aktiivisin työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat