Skip to main content
test

Tule tekemään varhaiskasvatuksen opettajan työtä osaavaan ja moniammatilliseen joukkoomme! Jokainen tiimin jäsen on tärkeä osa laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamista. Haemme Vesaniemen päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 8.1.2024-31.7.2024. Aloituspäivämäärä voidaan sopia tarpeen mukaan.

Vesaniemen päiväkoti toimii Kangasalan keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa 3-5-vuotiaiden vuotiaiden lasten ryhmään. Päiväkodissa on kolme lapsiryhmää, ja päiväkodin tilat ovat kodinomaiset ja tunnelmalliset. Vesaniemen päiväkodin metsäinen piha on ihanteellinen lasten leikeille.

Kangasalan varhaiskasvatuksessa on erilaisia ammatillisia työryhmiä työn tekemisen tukena. Meillä on hyvät mahdollisuudet edistää osaamista ja ammattitaitoa koulutusten kautta ja päästä keskustelemaan työstä esim. mentorointiryhmissä samaa työtä tekevien kanssa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta työhön ja halua tehdä arvokasta työtä lasten parissa.

Kelpoisuusehdot ovat Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (LTO), sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) tai aikaisempi vastaava opistoasteinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme Suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ja tutkintotodistus. Palvelussuhteen alussa käytetään koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi
https://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Elina Erkkilä

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus- ja esiopetuspalvelut

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 33000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.


Osoite: Urheilutie 17 C-D, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat