Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja - Keuruun kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus

Keuruun kaupunki hakee varhaiskasvatuksen opettajaa tai varhaiskasvatuksen sosionomia 31.12.2024 saakka kestävään sijaisuuteen Aurinkolinnaan. Aloituspäivä mahdollisimman pian.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on varhaiskasvatuslain 540/2018 26§:n mukaan vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat. Varhaiskasvatuksen sosionomin tehtäviin kelpoisuusvaatimus on varhaiskasvatuslain 540/2018 27§:n mukainen vähintään sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan haussa ottaa huomioon myös henkilöt, joilla on varhaiskasvatuksen tehtäviin soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta alalta.

Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa. Hakemukset lähetetään 1.3.2024 klo 24.00 mennessä os. www.kuntarekry.fi tai kirjeitse os. Varhaiskasvatuspalvelut, Multiantie 5, 42700 Keuruu. Haastatteluja järjestetään jo hakuajan kestäessä ja rekrytointi tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastatteluun kutsuttujen on tuotava mukanaan haastatteluun todistusjäljennökset kelpoisuuden osoittavasta tutkinnosta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jaana Valkonen, Aurinkolinnan vastaava puh. 0400-785 572

Lisätietoja

Keuruun kaupunki

Keuruulla kaikenikäisten sujuva ja hyvinvoiva arki syntyy lähellä olevista hyvinvoimaa tuottavista palveluista, luonnosta ja monipuolisista harrastus- ja kulttuurimahdollisuuksista sekä hyvästä työllisyystilanteesta Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta Keuruun kaupunki - Suomen aktiivisin työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat