Skip to main content
test

Oletko etsimämme kehittämismyönteinen varhaiskasvatuksen opettaja? Arvostat osallisuutta ja olet valmis luovaan ja ratkaisukeskeiseen työtapaan. Tule täydentämään ammattitaitoista joukkoamme omalla osaamisellasi ja näkemyksilläsi.

Haemme kymmentä (10) varhaiskasvatuksen opettajaa tukemaan lapsen kokonaisvaltaista kehitystä, oppimista ja hyvinvointia. Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia ja täytetään 1.8.2024 alkaen.

Varhaiskasvatuksen opettajana työskentelet pedagogiikan asiantuntijana lapsiryhmässä ja vastaat ryhmän pedagogiikan suunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä. Nokialla toteutat lapsen tarvitsemaa tukea inklusiivisten periaatteiden mukaisesti yhdessä muun henkilöstön kanssa. Tuen suunnittelua ja arviointia teet yhdessä varhaiskasvatuksen erityisopettajan kanssa.

Lapsiryhmissämme työskentelee pääsääntöisesti kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa. Opettajan työtäsi tukee yksikön pedagoginen ohjausryhmä ja muut varhaiskasvatuksen kehittämisryhmät. SAK-aika toteutetaan sekä työpaikalla että työpaikan ulkopuolella. Nokialla esiopetus on osa varhaiskasvatusta ja pääsääntöisesti sitä järjestetään päiväkodeissa.

Toimet sijoittuvat Harjuniityn, Haukkalan, Kartano-Menkalan, Puropuiston, Orelinkadun, Pikku-Puron sekä Kyyninkatu-Myllyhaan päiväkoteihin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää - varhaiskasvatuksen pedagogiikan asiantuntijuutta - kykyä ohjata lapsiryhmää yhteisöllisesti yksittäisen lapsen tarpeet huomioiden - hyviä vuorovaikutus- ja kohtaamistaitoja - tiimin pedagogista johtamista ja hyviä työyhteisötaitoja - ratkaisukeskeisyyttä ja kykyä toimia haastavissa tilanteissa - kykyä hankkia, analysoida ja soveltaa tietoa - varhaiskasvatuksen toimialaan liittyvän lainsäädännön tuntemusta

Tehtävää täytettäessä otetaan huomioon kesään 2024 mennessä valmistuvat kelpoiset hakijat, mikäli haussa ei ole ollut tarvittavaa määrää päteviä hakijoita. Varhaiskasvatuksen henkilöstön kelpoisuus määräytyy Varhaiskasvatuslain (540/2018) asetuksen (608/2005) mukaisesti. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2746,79€/kk. Haastatteluun kutsuttavia pyydetään tuomaan haastattelutilaisuuteen kelpoisuuden osoittamat alkuperäiset todistukset. Valintapäätös lähetetään kaikille hakijoille sähköpostitse. Valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6§ 2 mom.) viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Nokian kaupungin varhaiskasvatus tunnetaan koulutusmyönteisyydestä, vahvasta pedagogiikasta ja kehittävästä työotteesta. Olemme UNICEF:n lapsiystävällinen kunta ja edistämme toiminnassamme lasten oikeuksien toteutumista.

Hyvinvointiasi tukevat Terveystalon työterveyspalvelut, Smartum työhyvinvointiedut sekä kaupungin liikuntapalvelut.

Tervetuloa innostavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.nokiankaupunki.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatuspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Päivi Saari-Vesa sekä
varhaiskasvatusyksikön johtaja Anne Pulkkinen
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Harjuniityn, Haukkalan, Kartano-Menkalan, Puropuiston, Orelinkadun, Pikku-Puron sekä Kyyninkatu-Myllyhaan päiväkodit

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Nokian kaupungilla työskentelee noin 1300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä, joissa on mahdollista vaikuttaa ja kehittää kuntalaisille tarjottavia palveluita.

Meillä töissä viihdytään ja voidaan hyvin: jopa neljä viidestä työntekijästä olisi valmiita suosittelemaan ystävälleen Nokian kaupunkia työnantajana. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja tarjoaa monipuolisia työsuhde-etuja. Meillä työstä syntyy iloa – niin työntekijälle kuin koko yhteisölle.


Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia
Nokian kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat