Skip to main content
test

Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule osaksi Aamunkoiton päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen tehtävään. Päiväkodissamme on viisi eri ryhmää 0-6 vuotiaille lapsille. Työskentelet esiopetusikäisten lasten parissa Taitajien ryhmässä. Ryhmä on pedagogisesti vahvistettu ryhmä ja siinä toimii kaksi esiopetuksenopettajaa sekä lastenhoitaja. Ryhmässä on 15 lasta. Yksikössämme toimii vahvasti laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä kieli- ja kulttuuriopettaja.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti sekä arvostamme positiivista pedagogiikkaa. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Työyhteisömme koostuu kokeneista konkareista sekä vasta uransa alussa innokkaista ammattilaisista.

Meille on tärkeää huolehtia työhyvinvoinnista sekä arvoihimme kuuluu yhteen hiileen puhaltaminen. Jos myös sinä haluat tehdä töitä näiden teemojen parissa, haluamme kuulla sinusta pian.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat laadukkaan pedagogiikan suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista yhteistyössä tiimisi kanssa. Tärkeä osa työtäsi on myös esiopetuksen ja varhaiskasvatuksen yhdistäminen eheäksi kokonaisuudeksi siten, että se parhaalla mahdollisella tavalla tukee lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista.

Työpaikan nimi ja osoite: Aamunkoiton päiväkoti, Päivätie 8, 02210 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Tämä työpaikka on esteetön.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, sensitiivistä työotetta sekä inklusiivisia arvoja.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/aamunkoiton-paivakoti

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Matinkylä-Olarin palvelualue, Matinkylä-Olarin kunnalliset päiväkodit, Aamunkoiton päiväkoti
  • KokoaikatyöTyöpaikkaMääräaikainenTyösuhde
  • ESPOO-03-2578-23
  • 25.10.2023 - 31.12.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2900 €/kk
  • Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 18.9.2023 - 8.10.2023 15:45
  • Opetus- ja kulttuurialaUusimaaEspooVarhaiskasvatuksen opettajatKunta

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Ella Kosonen puh. 0406343484 sekä varajohtaja Mia Kinnunen puh. 0406343700. Vastaamme kysymyksiin klo. 9-15 välillä.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Matinkylä-Olarin palvelualue, Matinkylä-Olarin kunnalliset päiväkodit, Aamunkoiton päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Päivittäin varhaiskasvatukseen osallistuu noin 17 000 lasta. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Kannustava ilmapiiri, oppivat työyhteisöt ja asiantuntijoidemme tarjoama tuki tekevät työstä meillä mielekästä ja innostavaa. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja toimintatapoja, joten meillä pääset hyödyntämään esimerkiksi uusia digipedagogisia menetelmiä. Tarjoamme laajat koulutusmahdollisuudet ja vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiseen.

Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/


Osoite: Päivätie 8, 02210 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat