Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopettaja, Paapuurin päiväkoti - Espoon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopettaja, Paapuurin päiväkoti - Espoon kaupunki

Tehtävän kuvaus: Paapuurin päiväkoti on aloittanut toimintansa 8.1.2018 Espoonlahden Saunalahdessa Kauklahden väylän kupeessa. Päiväkotimme rajoittuu metsään, minne meillä on suora kulkuyhteys oman portin kautta.Päiväkodissa on varhaiskasvatuspaikkoja 1-5-vuotiaille lapsille sekä esiopetusta. Lapsiryhmiä on yhteensä kuusi. Tilat mahdollistavat hyvin pitkäkestoisen leikin ja pienryhmätoiminnan.Paapuuri tarjoaa työhönsä sitoutuneen työyhteisön, missä arjen sujuvuutta helpottavat hyvällä polulla olevat työyhteisön sopimukset ja toimintatavat. Työyhteisön lisäksi saat vahvan pedagogisen tuen varhaiskasvatuksen erityisopettajalta sekä kieli- ja kulttuuriopettajalta.Haemme innovatiivista varhaiskasvatuksen opettajaa, joka on valmis kehittämään ja luomaan Paapuurin toimintaa yhdessä työyhteisön kanssa edelleen sellaiseksi, jossa korostuvat yhteisöllisyys ja positiivinen pedagogiikka. Varhaiskasvatuksen opettajana sinulla tulee olla myös vahva ymmärrys ja näkemys lapsuuden ainutlaatuisuudesta sekä opettajan työn tärkeydestä kaiken ikäisten lasten kanssa.Työsuhteen alkaessa tulet työskentelemään esiopetusryhmässä.Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja, Tuija Rinta-Hiiro 043 827 3148 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Paapuurin päiväkoti
Osoite: Paapuuri 3, 2330,

Tutustu työnantajaan