Skip to main content
test

Hei esiopetuskelpoinen varhaiskasvatuksen opettaja,

kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen tai vahvuusperustainen opetus varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Auroran päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen esiopetuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Auroran päiväkotiin. Päiväkodissamme on kuusi eri ryhmää 0-6-vuotiaille lapsille. Haussa on varhaiskasvatuksenopettaja Lehmusten esiopetusryhmään.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti positiivinen pedagogiikka, projektityöskentely ja oppimisen ilo. Meille on tärkeää, että jokaisen vahvuudet tulevat huomioiduksi.
Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat esiopetuksesta, valmistavasta esiopetuksesta ja liittyvästä varhaiskasvatuksesta yhdessä opettajaparisi kanssa. Toimit lisäksi osana pedagogisen johtamisen moniammatillista timiä.
Tässä työssä pääset hyödyntämään ideoitasi ja vahvuuksiasi. Tiedät onnistuneesi työssäsi, kun näet lasten oivallukset ja oppimisen ilon.

Lähimmiksi työkavereiksesi saat varhaiskasvatuksen opettajan sekä lastenhoitajan sekä yksikön muut työntekijät. Meillä on rento työyhteisö, jota kuvaa hyvin positiivinen työote ja yhteisöllisyys.

Työpaikan nimi ja osoite: Auroran päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/auroran-paivakoti

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran läntinen varhaiskasvatus, Päiväkodit
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-03-2782-22
  • 2.1.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2722,11 €/kk
  • Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 23.11.2022 - 7.12.2022 15:45
  • KuntaVarhaiskasvatuksen opettajatOpetus- ja kulttuurialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja,
Mari Frilund p- 040 636 9797

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran läntinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Lippajärventie 44, 02940 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat