varhaiskasvatuksen opettaja (esiopetus) - Laitilan kaupunki

varhaiskasvatuksen opettaja (esiopetus) - Laitilan kaupunki

Laitilan kaupungissa Soukaisten koulussa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan/esiluokanopettajan päätoiminen tuntiopettajuus ajanjaksolle 1.8.2019-31.7.2020.

Esiopettaja toimii Soukaisten koululla ja vastaa koulun esiopetuksesta. Ensi lukuvuonna opetustunteja on 23 tuntia, joista 4 on vuosiluokilla 1-4. Soukaisten koulu on neliopettajainen kyläkoulu, jossa opiskelee noin 60 oppilasta. Arvostamme työkokemusta esiopetuksesta ja kehittävää työotetta. Valittavalta edellytetään varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuutta: kasvatustieteen kandidaatin tutkintoa tai muuta laissa säädetty kelpoisuutta. Tehtävässä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset tulee jättää sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilanteessa. Hakuaikaa on jatkettu 31.7.2019 asti. Jo saapuneet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.

Lisätietoja

http://www.laitila.fi

rehtori
Noora Vesterinen
040 5942298
noora.vesterinen@laitila.fi

Laitilan kaupunki
Osoite: Perttelintie 14, 23800 Laitila

Laitila on viihtyisä kaupunki Varsinais-Suomessa valtatie 8 varrella lähellä Uuttakaupunkia, Turkua ja Raumaa.
Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan