Varhaiskasvatuksen opettaja (hakuaikaa jatkettu) - Siikalatvan kunta

Siikalatvan kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana kaksi varhaiskasvatuksen opettajan vakituista tointa alkaen 4.1.2021. Toimien tämänhetkiset sijoituspaikat ovat Hiirenkorvan ja Vaarintalon päiväkodit. Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuslain (540/2018) 6 luvun 26 §:n mukaan vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot. Lisäksi varhaiskasvatuksen opettajan toimeen on kelpoinen henkilö, jolla on varhaiskasvatuslain 14 luvun 75 §:n siirtymäsäännöksen mukainen kelpoisuus. Hakijoilta edellytämme joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja työyhteisössä. Arvostamme myös taitoasi kohdata lapsi ja perhe sekä ratkaisukeskeistä lähestymistapaa työssä eteen tulevissa asioissa.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisterinote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä.

Siikalatvan kunta on savuton kunta.

Hakuaikaa jatkettu, aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.siikalatva.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat
Eila Arffman p. 044 5118 647, Jaana Fält p 044 5118 336, Sirkka Kemppainen p 044 5118 476

Siikalatvan kunta
Osoite: Pulkkilantie 4, 92600 Pulkkila

Siikalatvan kunta on vireä kunta Pohjois-Pohjanmaalla. Sen sijainti on nelostien molemmin puolin. Neljässä kylätaajamassa tarjotaan varhaiskasvatusta lähipalveluna päiväkodeissa ja kahdella kylällä on myös perhepäivähoitoa. Kunnalle on määritelty arvot, jotka ovat yhteen hiileen, oppimisen ilo, hullut ideat ja teot ratkaisee. Ennakkoluulottomasti haluamme kehittää varhaiskasvatusta näiden arvojen mukaisesti.