Skip to main content
test

Oletko kiinnostunut työskentelemään uudehkossa päiväkodissa? Entä miltä kuulostaa yhteistyö kirjaston kanssa, lastenkirjallisuuden tukeminen ja lastenkulttuurin kehittäminen? Miltä tuntuu ajatus oppimisympäristöstä, jossa lasten ryhmätilojen lisäksi on iso monitoimisali, nassikkapainihuone, luontohuone, vesileikkihuone ja henkilökunnan työhuone, jossa sak-aika mahdollistuu? Kiehtooko työpaikka kauniissa ympäristössä lähellä merenrantaa?

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen tehtävään Haukilahden päiväkotiin. Sijaisuus on innokkaassa 3-5-vuotiaiden lapsiryhmässä, loistavassa tiimissä yhdessä toisen varhaiskasvatuksen opettajan sekä lastenhoitajan kanssa. Päiväkodissamme on 8 eri ryhmää 1- 6-vuotiaille lapsille.

Meillä on positiivinen, pedagoginen, kokeileva ja huumorintajuinen työyhteisö, jossa tehdään innolla yhdessä töitä. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmän pedagogiikasta yhdessä tiimin toisen opettajan kanssa. Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit kokopäivän pedagogiikan toteutumisesta.

Työpaikan nimi ja osoite: Haukilahden päiväkoti, Toppelundintie 11, 02170 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15856

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön vs. johtaja Anne Koskinen, anne.s.koskinen@espoo.fi, 040-5079381

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Tapiolan varhaiskasvatus, Päiväkodit, Haukilahden päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Toppelundintie 11, 02170 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Espoon kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat